Gå til innhold

Kamptråd - Argentina vs Tyskland (Kvartfinale)


Latias

VM  

46 stemmer

  1. 1. Hvem vinner?



Anbefalte innlegg

arg.png Argentina - Tysklandger.png

 

Fotball-VM, kvartfinale

03-07-2010 Kl. 16:00

Cape Town/Green Point Stadium

 

Vises på: tv2logo.jpg

 

argentina.jpg

 

 

----------------------------------------------------

 

Head-to-head:

Argentina - Tyskland

8 - Seier - 5

5 - Uavgjort - 5

25 - Mål scoret - 23

 

 

Argentina

 

Argentina-Squad-World-Cup-2010_2389091.jpg

 

Argentina gikk som forventet videre som gruppevinnere fra gruppe B, etter tre strake seiere. I åttendedelsfinalen stod Mexico for tur. Argentina var favoritter før kampen, men de fikk en tøff start på kampen. Mexico var nærmest scoring tidlig, men det var Argentina som tok ledelsen etter at Tevez scoret et offsidemål. Noen minutter senere doblet de ledelsen, denne gangen var det toppscorer Higuain som stod for scoringen. Rett etter pause scorer Tevez sitt andre for dagen, og setter samtidig spikeren i kista. Til tross for at Hernandez reduserte, var kampen allerede avgjort. Argentina vant 3-1, og var klare til å ta i mot Tyskland i kvarten. Samuel er klar igjen, og det er fortsatt usikkert om Maradonna vraker Burdisso eller Demichelis. Det er også ventet at Maxi Rodriguez får fortsette å spille på midtbanen framfor Veron.

 

Veien til kvartfinale:

Argentina 1-0 Nigeria

Argentina 4-1 Sør-Korea

Hellas 0-2 Argentina

Argentina 3-1 Mexico

 

 

Tyskland

 

Germany-Squad-World-Cup-2010_2389095.jpg

 

Tyskland tok seg også videre som gruppevinnere, men de greide likevel å tape for Serbia i andre gruppespillskamp. I åttendedelsfinale var det klart for et hatoppgjør da tyskerne tok i mot England. Etter 20 spilte minutter sendte Klose Tyskland opp i føringen, og et kvarter senere doblet Podolski ledelsen. England fikk en redusering fem minutter senere, og ble fratatt en utligning pga. en elendig linjedommer. Etter pause ble det mange kontringer fra Tysklands side, og Mueller viste seg fram med to nettkjenninger. Tyskland viste seg å være det sterkeste laget, og tok seg fortjent videre. Det er ventet at Tyskland vil starte med samme lag, selv om både Podolski og Özil er usikre før kampen. Cacau er fortsatt skadet, og spiller neppe her heller.

 

Veien til kvartfinale:

Tyskland 4-0 Australia

Tyskland 0-1 Serbia

Ghana 0-1 Tyskland

Tyskland 4-1 England

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Argentina er nesten dømt til å ihvertfall komme til finalen i årets VM, og det tror jeg også skjer. Får messi inn en et mål tidlig, kan det fort bli overkjøring av maradonas menn - ettersom messi ofte putter flere når han først har scort et... schweinsteiger blir vel som alltid nøkkelen til om tyskland får det til i denne kampen eller ei.

 

Denne storkampen må jo bare sees på pub, og da er three lions i trondheim et soleklart valg. Flere tenker seg dit?

Lenke til kommentar

Tror aldri jeg har hatt større hat for ett landslag før. Håper på stygt spill og overkjøring av sleske Argentinere. Har ikke ord for hvor jævlig jeg ønsker Tyskland videre herfra. I tilegg til å ha ett herlig ungt lag og være en av mine favoritter i dette VM, så møter de altså det laget jeg hater mest. Nok en "finalekamp" for min del.

 

På med Podolski-drakta.

Endret av niko.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...