Gå til innhold

Tine boller


Anbefalte innlegg

Hvordan tiner man boller best, slik at de smaker ferske nybakte?

Jeg har en pose sjokoladeboller i fryseren. Bør jeg tine de i ovnen, eller i romtemperatur, og hvor lang tid tar det? Hvis jeg tiner i ovn, hvor mange grader bør jeg ha?

Jeg prøvde en kanelbolle (ganske stor), men det ble mislykket. Den ble tørr og stygg. Da hadde jeg den i ovnen, på ca 100 grader tror jeg i 40 minutter. Den måtte stå så lenge for å bli helt tint. Derfor spør jeg her nå, slik at jeg ikke ødelegger flere boller.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville tint i romtemperatur.

 

Mikro om du har det travelt, men da bør du spise de med en gang. Bakverk tint i mikro blir ofte hardt dersom du lar det stå (min erfaring).

 

Problemet med stekeovn er at man lett tørker opp bakverket.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...