anaconda Skrevet 1. juli 2010 Del Skrevet 1. juli 2010 Hvordan tiner man boller best, slik at de smaker ferske nybakte? Jeg har en pose sjokoladeboller i fryseren. Bør jeg tine de i ovnen, eller i romtemperatur, og hvor lang tid tar det? Hvis jeg tiner i ovn, hvor mange grader bør jeg ha? Jeg prøvde en kanelbolle (ganske stor), men det ble mislykket. Den ble tørr og stygg. Da hadde jeg den i ovnen, på ca 100 grader tror jeg i 40 minutter. Den måtte stå så lenge for å bli helt tint. Derfor spør jeg her nå, slik at jeg ikke ødelegger flere boller. Lenke til kommentar
*F* Skrevet 1. juli 2010 Del Skrevet 1. juli 2010 Etter min logikk: La den stå i romtemperatur til den er romtemperatur (mao: lenge) Jeg syns boller er best varme, så du kan kanskje varme den litt med svak varme i ovnen etterpå. Lenke til kommentar
Thorsen Skrevet 1. juli 2010 Del Skrevet 1. juli 2010 Jeg ville tint i romtemperatur. Mikro om du har det travelt, men da bør du spise de med en gang. Bakverk tint i mikro blir ofte hardt dersom du lar det stå (min erfaring). Problemet med stekeovn er at man lett tørker opp bakverket. Lenke til kommentar
anaconda Skrevet 1. juli 2010 Forfatter Del Skrevet 1. juli 2010 Jeg har dårlige erfaringer med å tine bakverk i mikro, derfor vil jeg unngå det. Får tine de i romtemperatur. Men hvor lenge? Og bør de ligge i plastpose? Lenke til kommentar
*F* Skrevet 1. juli 2010 Del Skrevet 1. juli 2010 om de er helt fråsne så sikkert noen timer minst. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå