2new Skrevet 1. juli 2010 Del Skrevet 1. juli 2010 Fatøl smaker veldig lik, eller kanskje også bedre enn øl på flaske. Hvorfor finnes det ikke Fatbrus ? Lenke til kommentar
2new Skrevet 1. juli 2010 Forfatter Del Skrevet 1. juli 2010 Men ville den tatt skade av det (innenfor holdbarheten til vanlig flaskebrus) ? Er så utrolig lei av å få dispenserbrus når man er ute å spiser el. Og hvis de har dispenserbrus, så har de ikke flaskebrus i de samme typene.... Lenke til kommentar
uruvon Skrevet 1. juli 2010 Del Skrevet 1. juli 2010 Hvis jeg husker riktig, lagres vel Pommac tre måneder på eikefat for modning, men den selges i flaske. Lenke til kommentar
2new Skrevet 1. juli 2010 Forfatter Del Skrevet 1. juli 2010 Kanskje jeg har kommet på en ide som ikke brusprodusentene har tenkt på :-) Burde kanskje ikke ha skrevet det her da.... Lenke til kommentar
Osecia Skrevet 1. august 2010 Del Skrevet 1. august 2010 Om du har brus med kullsyre og lagrer den på fat/tønner som ikke er helt tette i mange mnd, vil kullsyren gå ut, og brusen vil dø. Yuack. Lenke til kommentar
havfal Skrevet 4. august 2010 Del Skrevet 4. august 2010 Det samme vil vel skje med øl eller noe annet med bobler? Lenke til kommentar
Thefka Skrevet 11. august 2010 Del Skrevet 11. august 2010 Ja, det burde det jo? Med tanke på hvordan "død" cola smaker, må "fatbrus" som konsept begraves langt under jordens overflate og forbli der. Lenke til kommentar
MagnusW Skrevet 28. september 2010 Del Skrevet 28. september 2010 Da venter man jo bare med å tilsette kullsyren til etter at den er lagret. Under TdF i å fikk jeg smaksprøve på en brus som smakte som om den var brygget. Kommer ikke på navnet. Lenke til kommentar
Leo_Khenir Skrevet 30. september 2010 Del Skrevet 30. september 2010 Da venter man jo bare med å tilsette kullsyren til etter at den er lagret. Hvilket blir dispenserbrus. Hvis du ser på "strålen" fra en brusdispenser ser du at strålen er delvis hvit og delvis brusfarget. Dette er fordi dispenserbrus består av ca like deler med smakssatt sirup og kullsyrevann. Lenke til kommentar
MagnusW Skrevet 30. september 2010 Del Skrevet 30. september 2010 Du trenger jo ikke tilsette kullsyrevann når det ikke er en konsentrert sirup. Bare tilsett kullsyren. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå