Gå til innhold

Hvilket får jeg mest for pengene for?


Kultom

Anbefalte innlegg

HEi! jeg har postet om like etter jul og, men da ble det heller at jeg kjøpte nytt HK og ny cpu. nå ser jeg at det er sjermkortet mitt som holder meg tilbake. og mitt spørsmål er:.

 

Hvilket sjermkort på markedet får jeg som vil gi meg vesentlig ytelsesforskjell i forhold til det jeg har nå (se sig) til en fornuftig penge. vil helst ikke overstige 3500kr, men litt er akseptabelt sien det antagelig er neste måned jeg skal kjøpe kortet.

 

Vill 9600pro "fireblade" gi meg bra OC resultat til en fin pris (sjekk denne boxen da!)

 

Eller skal jeg kanskje kjøpe Maya2 9700pro kortet hos mpx? er ikke det ett bra oc kort? det koster vel 3000kr nå...

 

alle råd er greit og få, siden jeg ikke vil kjpe katta i sekken sån som med hovedkortet mit :( nå skal det mer research til :)

 

er egentlig itt Nvidia fanboy og har MEGET lyst på en 5900 ultra, men dette blir for dyrt for meg som 17 år og bare kommer til og tjene rundt 30000kr i sommer :roll:

 

Mvh

Bugbear

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, jeg har settt litt på det MSI kortet men jeg lurer litt på om det kortet er bra nok da. det er ike ett ultra kort, er det stor forskjell på dem? har noen en url til tester av dette og 9700pro/non-pro kort? for jeg gidder ikke bruke 500kr extra, i forhold tilet 9700pro, om jeg ikke får en merkbar bedre ytelse, eller bedre ytelse i det heltatt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...