Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Er dette voldtekt eller ikke?


StinaStina

Anbefalte innlegg

Jeg lurer på hvor grensene for voldtekt går.... , om straffeutmålingene, eventuellt erstatning osv.....

 

Har en situasjon å beskrive her:

 

Jeg hadde kontakt med en mann, fra nettet, som jeg møtte en del ganger. Jeg hadde en grense når det kom til samleie. Ville ikke ha samleie uten kondom. Sa det til han under et møte vi hadde, og sa at jeg ville spare meg til den rette anngående det med samleie uten kondom. Han spurte om han fikk daske penis utenpå min vagina, uten å ta den inni, og at jeg skulle bare slappe av mens han gjorde det, for han skulle ikke gjøre noe. Han maste om det, og tilslutt ga jeg etter. Lot han gjøre det. Men jeg hadde klare grenser sa jeg, med å føre den inni. Plutselig tok han tak i meg og førte den rett inni. Er det voldtekt?

 

Jeg kommer i utgangspunktet ikke til å lage bråk om dette med denne mannen. Men er ganske irritert på han, for han har laget mye problemer for meg på ekstremt vonde måter..., og av og til har jeg derfor hatt lyst å tatt han for det.

 

Hvilke beviser må man ha for å kunne vinne frem en voldtektssak? Jeg føler jo at i slike saker er det umulig å bli trodd......

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

du føler ikke kanskje det hadde vært utrolig dårlig gjort og anmelde fyren for voldtekt?

 

Totalt ødelegge ryktet til fyren, selv om han blir frikjent.. Så har an dette på seg..

 

Sikkert kjipt for deg, for all del.. Og beklager vist det virker som jeg har null forståelse for din side. men jeg føler ikke det er så big deal.. Det er absolutt dårlig gjort. men..

 

Men det er ikke just dette du spør om da, hehe..

 

Men nei, jeg tror ikke du hadde kommet noen vei i retten med dette..

Lenke til kommentar

Men siden jeg lot han daske meg utenpå vagina med sin penis.... vil det si at da er det ikke voldtekt når han gjør det han ikke fikk lov å gjøre, nemlig føre penis inn i vagina?

Han førte den inn uten lov, og han lovte å holde ord..... men gjorde det ikke.

 

Jeg ville gjerne tatt han for dette egentlig, for han har vært rett og slett urimelig mot meg. Han startet en annen sak mot meg før jeg fikk tatt han for voldtekten.

Jeg sto i villrede, forsto ingenting..... alt ble et kaos... og jeg lurer på om det han gjorde mot meg var lovlig.... Er vel sånn at de som blir voldtatt blir i villrede, og heller klandrer seg selv.....

 

Hvis en part gjør det ufrivillig eller mot sin vilje er det voldtekt.

Lenke til kommentar

Jeg synes dette virker som en veldig tåpelig sak. Enten har du sammleie med en person eller ikke, det er jo valgfritt sant? Du var jo med på det så langt. Når du møter en person du ikke "kjenner" velger du jo selv å gå med på det eller ikke. Hadde han bare tatt deg uten vidre er det helt klart voldtekt.

Du skriver også at du bare er sur på han? hevnsak?

Hvis du ikke ville ha samleie uten kondom skulle du bare ha kledd på deg. Er jo selvsagt det mest logiske, du ga også "etter" så du har jo på en måte valgt selv hvordan ting skulle gå.

 

Jeg ser ikke på dette som en "voldtekt", men mer som noe småpirkete tull.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

jeg hadde aldri ønsket å tatt en annen for dette, men han mannen her har vært i retten mot meg og vært urimelig mot meg, så derfor kunne jeg tenkt å tatt han for dette.

 

Og ja: han burde respektert at jeg sa nei til å ha samleie, uten å føre den inn når han ikke fikk lov. Jeg skulle spare meg til den rette.

Lenke til kommentar

Hva skjedde etterpå at han penetrerte deg? Hvis han fortsatte mot din vilje så er det jo klart voldtekt. Du gjorde det klart at penetrering uten kondom var uaktuellt og dermed var det uten samtykke.

 

Hvorfor har han vært i retten mot deg? Det kan kanskje bli vanskelig å overbevise noen om at dette er tilfellet hvis det bare fremstår som en hevnaksjon for tidligere tvister.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er ganske enig med AvidGamer egentlig. Å la en mann "daske" penisen sin på vaginaen din og forbry han å penetrere deg virker i mine øyne svært ondskapsfullt, eller som en god måte å piffe opp/pirre sexen på. I et slikt tilfelle kan du virkelig ikke forvente at han faktisk ikke kommer til å bli fristet til å stikke penisen inn. Om jeg skulle ha vært dommer eller sittet i juryen i denne saken, og fått høre historien slik du har fortalt den nå, ville han ikke en gang vært i nærheten av å bli dømt for voldtekt.

 

At du er "ganske irritert" synes ikke jeg er nok før du faktisk anmelder og kanskje får denne (i mine øyne uskyldige mannen) straffedømt, noe som kan ødelegge livet hans på måter du ikke aner. Det er ingen forbrytelse å være kåt og å ha lyster, og dette er en situasjon hvor du faktisk BER om å bli penetrert. No go, vær så snill og ikke anmeld denne stakkaren.

 

Kan jeg spørre hvor gammel du og denne mannen er?

 

EDIT: Enig med Rampage i at det kan kalles voldtekt om han fortsatte. Dette innlegget er skrevet i den tro at han trakk seg ut nærmest umiddelbart.

Endret av Sitronsaft
Lenke til kommentar

jeg hadde aldri ønsket å tatt en annen for dette, men han mannen her har vært i retten mot meg og vært urimelig mot meg, så derfor kunne jeg tenkt å tatt han for dette.

 

Og ja: han burde respektert at jeg sa nei til å ha samleie, uten å føre den inn når han ikke fikk lov. Jeg skulle spare meg til den rette.

 

Du sa ikke nei til samleie.. han kunne stappe den i deg så mye han vil med kondom på.. Så vidt jeg har forstått..

Lenke til kommentar

jeg vet at man kan tro at jeg er ute etter hevnaksjon med å ta han for voldtekt, men jeg vil bare ovenfor meg selv prøve å forstå meg på ting. Vil ikke ha bråk med han, og advokatkrigen og retten er over. Ville ikke ta dette opp heller, men jeg mener selv at han har gjort noe ulovlig selv, med å gå over min verdifulle sperre. Føre den inni, et sted han ikke fikk lov å gå....

 

Jeg sa nei til samleie.

 

Du sa ikke nei til samleie.. han kunne stappe den i deg så mye han vil med kondom på.. Så vidt jeg har forstått..

Lenke til kommentar

Det at trådstarter faktisk spør på et forum om det hun har opplevd kvalifiserer til å kalles voldtekt fordi hun er "ganske irritert" synes jeg sier nok.

 

Jeg tror dem som faktisk blir voldtatt ikke har så mye tvil om at det faktisk var en voldtekt. Så klart, mange er forvirret, og føler kanskje at det er deres egen feil osv, og jeg skal på ingen måte rakke ned på noen som har blitt voldtatt, og jeg har aldri opplevd dette selv, men jeg tror trådstarters tilfelle er ganske tydelig.

Lenke til kommentar

så et nei til samleie er ikke voldtekt? Ja var det jeg sa dere, man blir ikke trodd....

Du blir trodd, men mange av de som svarer har en annen oppfatning av hva ordet "voldtekt" innebærer og i hvilke situasjoner det kan brukes. At noen har en annen mening/oppfatning enn deg betyr ikke at de ikke tror på det du sier.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...