Gå til innhold

rpg spill?


Anbefalte innlegg

jeg og mine kamerater skal snart ha ei lita linking, og vi elsker rpg spill. warcraft3 rpg's var konge :woot: ,men jeg føler at vi har spillt alle maps'ene nå :shrug: er det noen som har noen rpg maps evnt. linker. eller er det noen som har noen forslag til noen skikkelige råe roleplaying games?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan hende han mente ett av mange maps hvor du bare styrer en helt eller no. Eller så har jo Baldurs Gate spillene multiplayer. Regner med at Icewind Dale 1 har det (siden det er på 2'ern).

Dungeon Siege har sikkert multiplayer.

Er det jeg kommer på ihvertfall.

Lenke til kommentar

Baldur's Gate-serien, kanskje. Ellers liker jeg egentlig ikke Dungeon Siege, men jeg tviler ikke på at det kan more meg femten timer på LAN, for det er faktisk ganske gøy. Kanskje Diablo II... De to sistnevnte spillene er egentlig spill jeg sbaolutt ikke liker, men tror det blir mindre gøy å begynne å spille NWN på LAN. Ligger liksom litt mer i det spillet, selv om det sikkert er artig. Jeg vet i hvert fall at moroa begynner veldig raskt i Dungeon Siege, men jeg garanterer ingen ting for varigheten.

Lenke til kommentar

AD&D-spill krever at dere er ganske så garvede RPG-fans hele gjengen, hehe, men ER dere det er det jo ganske artig...:)

 

Warlords Battlecry er et spill som vel heller er et RTS enn et RPG (og er vel egentlig et WC3-ripoff) men det er veldig artig i MP, finnes på bl.a. Spaceworld til en hundrings. Arcanum er et annet, Diablo er et tredje og System Shock 2 er steike rulle meg bra det også...

Lenke til kommentar

Neverwinter Nights, Baldursgate 1&2 m/exp, Icewind Dale 1&2 (er ikke sikker på 2'ern enda, men det er expansion til 1'ern)

 

Har spilt alle, og de er etter min mening bra alle sammen......

 

 

Evt Neverwinter Nights exp'en også dersom den er kommer/kommer snart....

Lenke til kommentar

 

Jay|-|eM skrev:  

Warlords Battlecry er et spill som vel heller er et RTS enn et RPG (og er vel egentlig et WC3-ripoff)  

 

 

Warlords 1 kom før Warcraft 1, så det så  

 

 

etter som jeg har forstått så blander du tydeligvis Warlords spillene. Warlords Battlecry er ikke så gammelt, det er ikke 1'en som du kaller den. Husker de gamle Warlords-spillene hvor man gikk rundt og tok borger og, fikk så og så mange uniter for hver borg i runden, det var tider det :smile: . SÅ det må være et av disse spillene du mener ?

 

Men bare så det er sagt så kom Warlords Battlecry ut før Warcraft 3

Lenke til kommentar
Men bare så det er sagt så kom Warlords Battlecry ut før Warcraft 3

Jah, der ble vel igrunn det oppklart... Jo, jeg hadde vel en mistanke om dette, men da synes jeg på den annen side at WC3 har en del mer elementer herfra? De spilla likner jo mer enn noen andre uavhengige RTS-spill likner på hverandre? Jaja, ikke at jeg tviler på Blizzard - men battlecry er absolutt verdt et forsøk, er veldig artig selv om grafikken er utdatert. Det konseptet med at helten din påvirker absolutt alt er et dristig, men vellykka konsept.

 

edit: sorry, Armalite, my bad

Lenke til kommentar

Hvis det er noen som har lyst til å møte meg i Warlords Battlecry 2, så er det bare å si ifra... har ei dark elf summoner på lvl uhm... noen og tredve..... brukt mange timer på det. Selve battlecry kom for bare noen få år siden vel? for jeg har spilt WBC 1 og 2 og det er vel oppfølger av tidligere warlords spill?

Lenke til kommentar
Dungeon Siege, Baldurs Gate og NwN :woot:

 

Legger vi til Diablo II - LoD så er listen komplett!

 

Ellers kan dere teste AO (Anarchy Online). Å være på LAN og spille felles på internett er kult det også. Har hørt at det skal være skikkelig bra. Har sommerferie nå, tenkte å sette meg godt inni det :p Men har ikke prøvd det enda... :oops:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...