Gå til innhold

Kamptråd - Nederland vs Slovakia (Åttendedelsfinale)


Latias

VM  

22 stemmer

  1. 1. Hvem vinner?

    • Nederland
    • Slovakia
    • Vet ikke
      0


Anbefalte innlegg

ned.png Nederland - Slovakiasvk.png

 

Fotball-VM, åttendedelsfinale

28-06-2010 Kl. 16:00

Durban Stadium

 

Vises på: tv2logo.jpg

 

fifa2.jpg

 

 

----------------------------------------------------

 

Head-to-head:

Nederland - Slovakia

2 - Seier - 6

1 - Uavgjort - 1

8 - Mål scoret - 17

 

 

Nederland

 

Holland-Squad-World-Cup-2010_2389098.jpg

 

Nederland fikk det tøft i første omgang av åpningskampen, men etter pause tok de over kampen. Et tidlig selvmål av Danmark sørget for at Nederland kunne kontrollere videre. Noen minutter før slutt satte nederlenderne inn mål nr. to, og kampen var avgjort. Heller ikke mot Japan greide de å score i første omgang. Også da fikk de en tidlig scoring etter pause, og de kontrollerte kampen helt til fløyta gikk. Mot Kamerun scorte de før pause, men Eto'o utlignet fra straffemerket midt i andre omgang. Kanskje deres beste spiller, Arjen Robben, fikk noen minutter på slutten etter skaden sin og han viste seg fort fram. Han skjøt et langskudd i stolpen, før Huntelaar satte returen i åpent mål. Nederland gikk videre med 9 poeng, og 5-1 i målforskjell.

 

Veien til åttendedelsfinale:

Nederland 2-0 Danmark

Nederland 1-0 Japan

Kamerun 1-2 Nederland

 

 

Slovakia

 

Slovakia-Squad-World-Cup-2010_2389126.jpg

 

Det så ut til at Slovakia skulle få en drømmestart på mesterskapet, men noen minutter på overtid greide New Zealand å utligne. Mot Paraguay hadde de lite å stille opp med, og det endte med at de tapte 2-0. Mye tydet på at Slovakia var ute, men siden New Zealand greide uavgjort mot Italia også, var det fortsatt muligheter for Slovakia. Før kampen med Italia var en ting klart; Slovakia måtte ha tre poeng mot Italia, og Paraguay måtte ikke tape for New Zealand. Slovakia startet friskt, midt under første omgangen fikk de scoringen. Med et kvarter igjen å spille, satte Vittek inn sitt andre mål for dagen. Slovakia ledet 2-0, og var på vei videre. Litt senere kom reduseringen, og Italia visste at de ville være videre på antall scorede mål dersom de hadde utlignet. I stedet kontret Slovakia, og nærmest sikret seg avansement med 3-1 scoringen. Italia reduserte nok en gang på overtid, men det var litt for sent. Slovakia gikk videre fra gruppe F med 4 poeng, mens regjerende mester Italia ble sendt hjem i skam.

 

Veien til åttendedelsfinale:

New Zealand 1-1 Slovakia

Slovakia 0-2 Paraguay

Slovakia 3-2 Italia

Endret av Latias
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er fort i denne kampen vi kan ta stilling til om Nederland virkelig er en av utfordrerne til VM-tittelen. Spillet må heves inn i cup-spillet. Jeg tror de gjør det også. Robben er tilbake, noe det merkes både mentalt og på fotballen.

 

Nederland har ikke vært direkte gode i de tre kampene i gruppespillet, men de har gjort sitt og plukket med seg alle poengene. Akkurat slik det var forventet på forhånd. Det er kanskje greit at de har kjørt på et lavere gir i gruppespillet enn sist VM, da det ble en dum exit mot russerne. I år kjører de på for fullt fra og med 8-delsfinalen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...