Gå til innhold

Blir dette bra da? jeg spør dere!!


Anbefalte innlegg

Har kommet i gang med mitt "BlAcK MyStIC" prosjekt.

 

Vil bare ha tilbakemelding på hva dere synes.

Det er en del som gjenstår, som f.eks en AquaComputer "airplex" EVO 240 radiator (var utsolgt når jeg bestilte). Har nå kun en airplex EVO 120 som er plassert på høykant over PSU.

 

Venter på sidevinduet som jeg har bestilt fra www.koolpcmods.com, de har gjort en custom laser etch. (etter mye mailing frem og tilbake, fikk jeg dem til å ordne med et sotet acryl vindu, noe dem ellers ikke fører)

 

Skal også få laget ny front til LCD displayet, da det ikke ser bra ut med standard pc beige på et sort Lian Li (det er også blasfemisk med en Tux på en windows pc :) )

 

Og til slutt litt opprydding i kabler, og montering av de siste katodene (12 i alt)

 

bildene finner dere her

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
syntes alt så ferdig kjøpt ut jeg  :shrug:

 

Kan nok hende d, bryterpanelet er hjemmemekk, Rheobus'en er kjøpt, kabinettet er kjøpt, og hvis du leste øverst på siden, så sto det da virkelig Work in progress.

 

Med ti tommeltotter og lodde egenskaper lik en 3 åring, så fant jeg det tryggest å kjøpe rheobus, og ferdig koblet LCD.

Lenke til kommentar
det gjorde det altså... skulle jeg ha gjort no lignende hadde jeg ihvertfall lakka sjæl.... men men.. sett opp noen bilder på en site så fort du kan da...

 

Desverre å måtte skuffe deg, men jeg kjøper ikke et kabinett til 2500 kroner, for deretter å slipe det ned for å lakke det opp igjen, så dum er jeg ikke.

 

Bilder er det allerede lagt opp, les siste linje i første tråd.

Lenke til kommentar

hvorfor gjøre det, nå kabinettet ser bra ut fra før?

Hvis du skal handle en ny bil, f.eks en ferrari, i butikken så har dem en sølvfarget og en rød, du vil ha en rød ferrari, kjøper du da den sølvfargede, for så reise hjem, slipe den ned, prime og deretter lakke den rød, for så og oppdage at resultatet ikke ble så bra? eller køper du den orginale røde, som ser bra ut, og har den fargen du vil ha?

 

Virker det, så ikke fiks det er nå min mening!

 

Jeg er ute etter et kabinett som ser bra ut, ikke et som jeg sitter i timesvis og roter med ting jeg absolutt ikke er kapabel til å utføre, for så å sitte igjen med et delvis pent kabinett, med flere FUBAR mods.

 

Det er fortsatt mulig å gjøre kassa personlig, selv med noe ferdigkjøpt.

Det er ikke alle moddere som er guruer innen elektronikk, lodding osv. og det er heller ikke alle som har tilgang til en CNC router og lignende verktøy.

 

Jeg synes det er feil å klage på ferdigkjøpt utstyr, det er fortsatt mye man kan gjøre med kabinettet selv om man har kjøpt en ferdig rheobus og ferdigloddet LCD display.

 

Istedenfor å hakke ned på de få tingene som er ferdigkjøpt, ta heller en titt på helheten, det finnes mange fine kabinetter rundt om i norges land, som desverre får kritikk pga av dem har benyttet seg av varene som Overklokking.no sine sponsorer tilbyr.

 

Hvis alle kun skal lage "hjemmemekk" så vil det jo ikke være noen som handler hos disse respektive butikkene lenger, som igjen gir null sponsor inntekt til overklokking.no

 

Å nevne at ting ser ferdigkjøpt ut har, etter min mening, blitt en godt utbrukt klisje i dette forumet, prøv heller å stå på egne bein folkens, kom med egne meninger istedenfor å si det alle andre har sagt tusenvis av ganger før.

 

Dette ble lenger enn jeg hadde regnet med, men dette er også en sak som har irritert meg ved flere anledninger, og nå syntes jeg det var på tide å si ifra

 

Med vennlig hilsen

Stian Rogn

A.K.A DeViLoN

Lenke til kommentar

Det så jo bra ut det. Jeg skulle gjerne hatt det kabinettet. Hold oss oppdatert, og drit i de som klager på ferdiglagde deler. Det er jo ikke alle som har en lang utdannelse innen elektronikk. Skulle man gjort alt selv kunne man like godt lagd Hardwaren også.

 

Uansett, tøft kabinett. :woot:

Lenke til kommentar
Det så jo bra ut det. Jeg skulle gjerne hatt det kabinettet. Hold oss oppdatert, og drit i de som klager på ferdiglagde deler. Det er jo ikke alle som har en lang utdannelse innen elektronikk. Skulle man gjort alt selv kunne man like godt lagd Hardwaren også.

 

Uansett, tøft kabinett. :woot:

 

I beg your pardon? ahah jeg har absolutt null elektro-erfaring, men klarer å mekke egen viftestyring da (http://home.no/ho-man)

 

også trenger man ikke elektro utdannelse for å lakke metall... case-modding involverer ikke elektro, men fantasi og utfoldelse til å skape noe unikt.

Lenke til kommentar

jeg er enige med alle her egentlig. det er bra og si at du har mekka det selv, men når det er et så lekkert kabinett som det han har så er det ingen vits i å begynne å legge ut på noen lakkeeventyr. Jeg mener at selvmodding skal til når man har et beige kjipt tower som ikke er noe lekkert.

 

NYDELIGT kabinett må jeg si!! :woot:

Lenke til kommentar

Liker stealth mod`s ja

 

Men er litt "ferdig kjøpt mod" aktig, ikke det at det er noe galt i det, men hva med å gjøre noe mer individuelt. En ser en masse slike PC`er rundt omkring, det er ikke det en legger merke til ;) (ikke jeg ihvertfall).

 

Sidevinduet høres stilig ut... det er mer individuelt og noe som ikke alle har ;)

Lenke til kommentar

Har tatt et par ekstra bilder som jeg har lagt opp, som viser hvor jeg har plassert den ene raddisen, det kommer en til, men må vente til microplex får denne inn igjen

 

mod10.jpg

 

mod11.jpg

 

Skal få på plass en vifte grill der bak (så slipper man å miste et par fingre hver gang man fomler i mørket etter svenskeknappen)

 

Radiator nr skal plasseres i toppen, rett bak vanntanken.

 

Grunnen til at jeg skal bruke 2 raddiser, er at jeg allerede hadde en AC airplex EVO 120, men syntes den ble for liten, og planla å kjøpe en EVO 240, men hvorfor kaste det man har?

Så derfor vil jeg bruke det jeg har + det jeg får

 

vannkjøling vil bli koblet slik -->

 

tank --> pumpe --> evo 120 --> cpu --> gpu --> evo 240 -- > tank

 

Der har vi da noe av det individuelle, er ikke mange med 2 raddiser

Lenke til kommentar
Vel, du har ikke gjort noe særlig med kabinettet fordi om du har slengt inn en ekstra radiator. Jeg hadde ikke stoppet opp for å se på den maskinen på ett LAN....

 

Men men, alt i alt en pen kasse ja....

 

Jeg mener nå fortsatt at en casemod bør vurderes etter helheten, og ikke om en person har gått amokk med dremel eller ikke.

 

Altså ikke vurder etter hva man har gjort, men hvordan resultatet har blitt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...