Gå til innhold

Forslag til spill? Der økonomi spiller en rolle


Anbefalte innlegg

Trenger tips på spill som topic sier.

 

Forelsket meg i Transport Tycoon på midten av nittitallet, og har siden da blitt fasinert av spill der du bruker/tjener penger. Football Manager har også tilfredsstilt meg på det område en god del. Finnes det noen spill der du liksom starter et firma eller noe? Slik som i Gamebiz? Evt noen byggespill?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han tenker kanskje på WoW...

 

Der har du et etter teorien perfekt marked, samtidig som du selger og kjøper ting på "qxl-måte"...

 

Ganske fett når man først har kommet i gang og tjener Gold der, menneh... Det tar jo si tid å levle opp en karakter og få de rette yrkene på den for å kunne tjene G...

Lenke til kommentar

Arma2 - Spill Warfare, utføre oppdrag og tjene penger for å bygge factories sammen med laget for å kunen krige mer effektift. Eller Chernarus/Sahrani/Aussi Life, om du likte transport Tycoon så kan du gjøre det i realtime her. Kjøpe deg fører kort, så en skrabby bil... tjene penger på taxi oppdrag og så kjøpe deg buss, bli kriminiminell og smuggle dop og tjene ennå mer + det er online med og mot andre spillere :D Er du ikke fornøyd med det så lag ditt eget spill inne i Arma2..akuratt som du selv vil ha det, dog det krever litt læring.. men i seg selv så er det ett "sandbox" spill og det lages hele tiden nye ting til det spillet..så du går neppe tom for ting å finne på eller lage.

 

Menne.. det finnes jo masse Tycoon spill, transport, rollercoster etc etc

Endret av Cri
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Om du ser etter langsiktig økonomi-spill så bør du absolutt begynne med Eve Online! Der kjøper du og selger mineraler eller utstyr som om det var aksjer og rikdom gir deg stor makt i denne gigantiske RPG-verdenen!

 

 

 

 

Det koster penger, men CCP er vel så seriøse som Blizzard, og prisen ligger på 80kr/mnd! :)

Endret av Gavekort
Lenke til kommentar

Eve er et tungt spill. Hvor mye har du spillt det? :)

 

Jeg var også svært skeptisk i begynnelsen, men etterhvert som pengene begynte å flyte inn og ting skjedde i større mengder så føler du det som kongen på haugen!

 

Spar opp til et stort skip med mye cargo-plass, så kan du fly rundt og ha en showoff. :wee:

Lenke til kommentar

hva med å prøve X3 terran conflict, der kan man starte som en humble trader, å bygge opp ett stort økonomisk rom imperium med tusenvis av skip og fabrikker.. det er en real time space simulator med mass krigskip i små og massive størrelser. er konge har sikkert brukt nær 200 timer på det

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...