Gå til innhold

Livlig syndetur i siste liten !


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg og en kompis av meg skal inn i militæret 20. Juli, fant akkurat ut at vi "MÅ" ta oss en sydentur før den tid. Har leita nå i litt over 1 uke på restplasser etc til et sted i syden hvor vi kunne likt oss godt. Vi fant mange i starten, men så var vi for treige (ble problemer med betaling etc) så nå har de fleste forsvunnet.

 

Vi lurer derfor på om det er noen som kan hjelpe oss å finne en billig tur til syden, hvor vi kan feste av oss litt før vi skal inn. Hadde vært veldig takknemlig hvis noen kunne gitt oss linker til mulige reisemål. Skulle gjerne holdt oss rundt 3500 kr, men det går greit med litt over det. Vi kan reise fra 27. Juni og må bare være hjemme igjen til 20. Juli. Vi skjønner nå at det var idiotisk av oss å ikke bestille før, men er det mulig at det dukker opp noen fine restplasser fortsatt? Eller må vi bare kaste oss på en reise så fort som mulig. Skriver litt i hast, fordi vi blir ordentlig stressa av å ikke ha planene klare.

 

Er det sånn at det fortsatt kommer restplasser, eller er vi for seint ute? Burde vi bestille med engang, på de få treffene vi så langt har fått?

 

Vi er altså ute etter sol og varme, og et relativt bra uteliv.

 

MvH: Bjarte og Martin

Endret av Lomeus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...