Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Vet ikke hva jeg skal tro nå. Hun endret helt mening over natta?


Gjest skjønner ingenting

Anbefalte innlegg

Gjest skjønner ingenting

Hei.

 

Den siste tiden har jeg fått veldig god kontakt med en jente. Hun bor et stykke unna, så det har blitt mest msn/tlf/sms. Helt siden april har vi snakket fler timer hver dag.

 

Det hele startet som en vennegreie, der begge følte at det var godt å kunne snakke med den andre om ting. Vi fikk fort et veldig åpent forhold til hverandre - og kunne snakke om alt mulig egentlig.

 

Vi har møttes på jevnlig basis. I starten var det kun som venner. Men etterhvert ble det også fysisk kontakt involvert. Vi har vel gjort alt som er mulig å gjøre, før det blir direkte seksuelt. Klining, massasje, kosing osv.

 

Etterhvert har det også blitt følelser blandet inn i bildet. Og de 2 siste ukene har hun også startet å vise mye mer interesse enn tidligere. Hun har ofte gitt utrykk for at hun virkelig savner meg, ønsker å møte meg, tenker mye på meg, er glad i meg, og ønsker mer fysisk kontakt med meg. Hun har sagt rett ut at hun også vil ha sex med meg. Hun har også veldig ofte ringt meg, bare for å høre stemmen min. Ofte på morningen når jeg har sovet - har hun ringt meg.

 

Og ja, genrelt den siste tiden har hun vært mye mer 'på' enn tidligere. Og gitt mange utrykk for at hun virkelig er intressert i mer.

 

Men så plutselig. For 2-3 dager siden... så var hun i ekstremt dårlig humør og ville ikke snakke. Det tenkte ikke jeg noe mer på - alle skal få lov til å ha en dårlig dag. Så jeg bare sa at.. dersom det er noe som er galt, så kan jeg snakke med hun om det. Og ellers.. så lot jeg hun være til humøret var kommet opp igjen (hun sa hun ikke ville snakke med noen).

 

Og etter det.. har det bare gått til helvette. Dette er 2 dager siden nå, og igår var hun direkte dritsint på meg.. og sa at hun var 'out of the game' ish. Og at hun ikke var intressert i å holde på mer.

 

Og jeg bare lurer... er det i det hele tatt mulig å gå fra å være SÅ på, til å bare totalt endre mening? Jeg skjønner seriøst ingenting.

 

For 3 dager siden pratet hun om hvilke planer hun hadde om at jeg måtte komme å besøke hun den uken hun var alene hjemme i ferien. Og at vi måtte være masse sammen nå som vi hadde fri.

 

Idag vil hun ikke snakke med meg en gang.

 

Hva faen? Skal jeg bare ikke prate til hun, og se om hun ombestemmer seg? Eller hva bør jeg gjøre? Jeg ønsker å få det til å funke, men ser mørkt ut slik ting er nå.

 

--

 

Jeg ønsker ikke svar om at 'du fortjener bedre enn det der' eller lignende. Bare fordi hun er litt ustabil. Det er kun de 2 siste dagene hun har vært sånn. Tidligere har hun vært helt herlig å ha med å gjøre. Og jeg skjønner ingenting nå.

 

Hva får en til å bare plutselig endre mening på den måten? Jeg mener.. det kan jo ikke bare bli helt dødt følelsesmessig over natta?

 

Noen som har noen tips, eller idéer til hva jeg kan gjøre?

 

Jeg tenker å bare... ikke gidde å ta så mye kontakt med hun nå de neste dagene. Da hun garantert kommer til å bli irritert om jeg prater til hun. Iallefall idag. Og heller la hun ta kontakt med meg, og ta det derfra. Og HVIS hun da prater til meg om noen dager... skal jeg da være like kjedelig tilbake, eller hva tror dere er best?

 

Og for the record; ja vi har snakket med hun om det. Men hun blir bare sur og grinete. Og i veldig dårlig humør.. når vi snakker om det.

 

Så jeg vet helt ærlig ikke.

 

Noen som klarer å skjønne noe som helst av det her? Hun har endret mening totalt over natta. Jeg nekter å tro at det går.. etter så mye vi har snakket sammen i snart 3 mnd nå. Og så 'på' som hun var for 3-5 dager siden (og før det også forøvrig).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest trådstarter

Det har vært én periode tidligere der hun bare har vært helt care, og gitt faen. Men det gikk over etter en uke eller noe.. så var hun back on track. Dette var tog langt fra like ille som nå, og det var også før følelser ble ordentlig innblandet.

 

Sånn.. med tanke på bipolar lidelse. Men jeg velger egentlig å tro at det ikke er det. Selv om... muligheten er jo der.

Lenke til kommentar

Det er jo slett ikke sikkert at hun er klar over at hun har en lidelse, det går mange rundt omkring som ikke er diagnostisert.

 

Jeg vil ihvertfall si at hvis det ikke er en naturlig forklaring som at hun har møtt en annen og bare spiller for å skremme deg vekk så er sjansen stor for at hun har en slik lidelse.

 

Det er ihvertfall ikke helt standard oppførsel du beskriver.

 

PS. Jeg kjenner et par stykker med bipolar og de er omtrent slik du beskriver denne jenta. Nå er det jo bare å ta det med en klype salt for det går jo veldig opp og ned med slike mennesker, men jeg er ikke sikker på at jeg ville likt å være romantisk involvert med ett slikt menneske da jeg tror det kan slite fryktelig på ett forhold.

Lenke til kommentar

<jenta jeg beskriver> sier:

Hei, er du her?

Må beklage for at jeg monga igår, blir litt mye for meg noen ganger, og klarer ikke å sortere ting og tang. meeen altså, jeg vil ikke kutte kontakten med deg. kanskje bare .. litt mindre enn hva det har vært.

 

Jaha. Jeg har borte-status. Orker ikke svare akuratt nå.

 

Meeen.. tror dere løpet er kjørt, eller er det bare å nå ta det med ro, og se hvor ting tar veien?

Lenke til kommentar

Det er definitivt ikke en ny type for da har hun kuttet all kontakt.

 

Vanskelig å si om løpet er kjørt.

 

Jeg villet bare ta det med ro om jeg har vert deg, for alt jeg veit så er det ikke sikkert hu legg så mye i det hun skriver.

 

Det kan gå begge veier.

Lenke til kommentar

Jeg stemmer mental over natta.

 

Sjansen for at hu har truffet en annen er.... veldig lave. Hun har vært inne de siste dagene. Fordi hu har vært i så dårlig humør. Og hu hadde neppe vært så flørtete i så lang tid, om du holdt på med en annen.

 

Kødda med meg all along? Nei. Da hadde ikke ting skjedd irl. Da hadde det bare vært prat. Men det har skjedd ting, som for meg er klare nok signaler til å vite at det ikke er kødd all along.

 

Mental over natta? Ja. Noe sånt.

Lenke til kommentar

Har vært åpen for sex lenge jeg. Og "planen" var å ha sex neste gang vi møttes. Som skulle vært imorgen, eller onsdag eller noe. Fordi da fikk jeg penger til tog. Begge er helt blakke atm - så har ikke fått møttes.

 

Så akuratt det tviler jeg på. Jeg bare lurer på hva som kan fremheve en slik reaksjon... og er hun totally out og the game nå - eller bare hadde hun en jævli dårlig dag igår og forigårs? Og derfor sa en del ting hun kanskje ikke helt mente?

 

Jeg vet ikke. Derfor jeg lager denne tråden. Så fler enn meg kan prøve å skjønne hvordan man bare kan endre attitude på den måten. Over natta. Jeg er helt forvirra jeg.

Lenke til kommentar

En ting du iallefall ikke skal gjøre er å spamme hun ned. Drit i hun og vent heller på at hun skal ta kontakt, gjør hun ikke det; ja da er nok det toget gått. Ser ikke ut som noen big loss for deg uansett ;)

 

EDIT: Det finnes også de jentene som liker å ha folk de vet er keen på de, men hvis ting blir for seriøse, så kan de bli skremt av hva som faktisk kan skje, at de velger å heller trekke seg tilbake

Endret av Drunk_Panda
Lenke til kommentar

Jeg spammer ikke jenta nå. Det vil bare ha motsatt effekt av hva jeg vil. Så jeg lar hu ta kontakt. Og som du så på sitatet litt lenger opp her... så har hun igrunn gjort det også. Og på en veldig svak måte beklaget for at hun reagerte som hun gjorde igår.

 

Og det du sier med at hu blir redd om things get too serious... bullseye. Det vet jeg. Hun har sagt at hun er redd for å inngå forhold.. på grunn av tidligere ting. Og det har jeg også respekt for. Og helt ærlig, så vet jeg ikke om jeg er klar for et forhold med jenta usansett. Men det betyr ikke at jeg ikke liker å være med hun, eller misliker fysisk kontakt med jenta.

Lenke til kommentar

Bare sånn mini update:

 

Jeg gadd ikke svare hun når jeg var på MSN. Siden jeg hadde borte-status. Fikk nå en tekstmelding:

 

Heidu. Vet ikke om du har sett det jeg skrev til deg på msn enda, jeg. Og jeg forstår veldig godt hvis du ikke vil prate/skrive med meg nå. Men jeg er iallefall mer meg selv nå. Så vet man det.. Lol. Håper du har det fint

 

Så slik jeg forstår det... så fikk hun litt for mye av det gode samtidig som hun var i dårlig humør.. og ting randt litt over. Så jeg ser egentlig på det her som at hun.. ønsker kontakt igjen. Og kanskje gå litt tilbake til sånn ting var. Og at hun 'angrer' litt.

 

Jeg klarte ikke å holde meg for god til å svare, så jeg svarte følgende, for de som lurer:

 

Heidu. Har ikke vært hjemme i hele dag. Kom inn døra nå, så kan sjekke msn :)

 

Så bra. Så ting er litt... roligere nå? Det liker jeg å høre. Eheh.

 

Jeg har hatt en fin dag igrunn. Har gjort mye rart idag da.. bare funnet på alt mulig rart. Heh. Håper du også har det bra, <navn>

Lenke til kommentar

Jeg vil nok si at det synes for meg litt dumt å bare la slik oppførsel få passere ubemerket. Den eneste grunnen jeg kunne se til å la slikt passere er for å komme seg i buksa på vedkommende.

 

Hu har jo tydeligvis skikkelig balletak på TS som bare legger seg langflat og underkaster seg her. Jeg aner trøbbel i horisonten her ja.

Lenke til kommentar

Jeg vil nok si at det synes for meg litt dumt å bare la slik oppførsel få passere ubemerket. Den eneste grunnen jeg kunne se til å la slikt passere er for å komme seg i buksa på vedkommende.

 

Hu har jo tydeligvis skikkelig balletak på TS som bare legger seg langflat og underkaster seg her. Jeg aner trøbbel i horisonten her ja.

Kanskje, kanskje ikke... Time will show! :)

 

Stenger man alt og alle ute som kan by på problemer vil man samtidig stenge nesten alt og alle ute som kan bli vanvittig bra. Du har allerede tapt dersom du gir opp kjærligheten bare av frykt for å bli såra...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...