Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
4 minutes ago, Hr Kotelett said:

Hadde Arsenal vunnet gullet om det ikke hadde vært fotball VM i desember midt i sesongen? Siden Gabriel Jesus var ute i 15 kamper etter å blitt skadet mens han spilte for Brasil.

Nei vi tapte nok gullet fordi vi har en litt tynn stall, og fordi Arteta derfor ikke har villet rotere på spillerne i noe særlig grad. Se feks hvor dårlig Saka var idag og hvor lite han bidro i det defensive. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Alkan skrev (3 timer siden):

RIp Arsenal sine sjanser der i hvert fall.

Let's be realistic. Seriegullet glapp etter U mot Soton, West Ham og Liverpool. To av matchene ledet vi komfortabelt 2-0. I den formen City er i nå, så skjer det ikke at de skulle gi bort noe særlig med poeng.

Lenke til kommentar

Nedtur, men det var jo ventet.

9 poeng av 21 mulige for Arsenal den siste tiden holder ikke. Arsenal har et ungt lag og litt begrenset stall, så det er imponerende hva de har gjort i perioder. Det var kanskje litt skuffende uansett at det klapper sammen på slutten når de ikke er med i noen andre turneringer og bare kan konsentrere seg om ligaen.

Er spent på om Arsenal klarer å følge opp i neste sesong, eller om det blir vanskeligere da.

Lenke til kommentar

Ja, City er City. Vanskelig å få gjort noe med dem så lenge jukset ikke får konsekvenser.

Skal sies at andre forventede topplag har skuffet enormt denne sesongen, mens andre lag som Newcastle har gjort knallsesonger. Liverpool og Chelsea spesielt har vært langt unna det som er forventet. United er ca. der det var håpet/forventet før sesongen. Så da er det jo bare Arsenal som har klart å utfordre City.

Egentlig en helt sprø sesong dette. Mye rart, sikkert på grunn av VM, dronningdøden osv. og konsekvensene dette har hatt.

Lenke til kommentar

Surt, men for en fantastisk sesong fra Arsenal. Hadde egentlig vært fornøyd med bare CL, men litt bittert å rote til PL nå i slutten. Blir uansett spennende å se hvordan det går videre, mange unge spillere lover bra, så får vi forhåpentligvis hentet inn litt mer erfarne spillere nå som vi har plass i CL neste sesong. Jeg er optimist. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...