Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

 

 

Hehe. Mange United-supportere har nok mer sympati for Arsenal enn de andre lagene i toppen. Alle misliker Chelsea, og det har jo sine naturlige årsaker.

Ganske underlig med alt hatet motsatt vei :(

 

 

Utrolig rart faktisk. Arsenal-supporterne tror at de har et rivaleri med oss av en eller annen grunn. Kjenner ikke én eneste United-supporter som misliker Arsenal. Personlig syns jeg de er en særdeles smakfull klubb.

 

 

 

Hvordan er det rart? Det er helt naturlig at man hater laget som har vært det beste laget i England i mange, mange år.  Blir jo som om at alle hater Rosenborg. Rosenborg fans vil nok ikke nødvendigvis bry seg så mye om f.eks. Stabæk, men motsatt er det et hat. Alle hater det beste latet.

 

Vil ikke si at dine venner eller diskusjon.no-fanskaren er representativt for hva Man Utd fans føler om Arsenal. Å mene at Arsenal - Man Utd ikke har et rivaleri er jo regelrett historieløst.. Da har du nok ikke fulgt fotball lenge nok. Er jo helt klart enig i at det ikke er det samme nå som det var tidligere, men ikke et rivaleri? Den var ny. 

 

Kjenner flere som hater/misliker Arsenal, spesielt én god familievenn fra Manchester med sesongkort på OT i 25 år, som hater Arsenal mer enn han hater Man City. Han er riktignok litt over 60 år, så det blir noe annet enn de fleste her inne som er i 20-årene. De som har fulgt fotball og Premier League i 10 år vil jo selvfølgelig ikke ha et spesielt hat mot Arsenal da det har ebbet ut helt. 

 

Man kan også hate en fanskare samtidig som man anerkjenner hvordan klubben drives som det virker som du gjør. Ser heller ikke at Arsenal-fans hater Man Utd mer enn det kan forvente av en klubb som har bl.a. kjøpt en av Arsenal sine beste spillere (RvP) og nå har en manager ingen liker. som Snikpelis sier har mye av hatet forsvunnet med Ferguson, mens det hatet som er der nå er rettet mot de grunnene over i tillegg til fanskaren som mange ikke liker. 

 

EDIT: Personlig har jeg ikke et like sterkt hat til Man Utd lengre, har muligens med at jeg ikke føler meg truet over det Man Utd har. Mye Man Utd fans som er slitsomme, men ironisk fra en som heier på et lag med ArsenalFanTV. Misliker mye Arsenal fans. Faen, misliker generelt alt og alle! 

Endret av Corporal Jenkinson
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Deler synet ditt på rivaleriet Jenkinson, men det går mer ene veien enn andre rivalerier. Jeg kjenner heller ingen United-supportere som hater Arsenal, og det er heller ingen sånn stemning i Red Army Oslo eller supporterklubben. Jeg tror det på slutten av nittitallet og frem til midten av 2000-tallet ble mest et hat mot enkeltspillere og ikke klubben. Lagene kjempet også om tittelen i mange år. Vi United-fans har jo også nok av rivaler fra før i Liverpool, City og Leeds fra gammelt av (og Everton fra veldig veldig gammelt av). 

Lenke til kommentar

Det er jeg absolutt enig i. Robin van Persie-salget var siste dråpen som fjernet mye av hatet fra Man Utd-fansen. Vil fortsatt mene at det er et rivaleri til tross for at hatet ikke er der for mange lengre.

 

Hat og rivaleri er vel kanskje to ting som bør skilles litt. Reagerte mer på at Banan ikke mener det er et rivaleri. Et godt eksempel er at jeg hater Stoke, hater de. Er fortsatt ikke et rivaleri, men hatet er sterkere enn det jeg føler for f.eks. Liverpool eller Man City. Arsenal - Man Utd er et rivaleri. Portsmouth - Southampton er et rivaleri også videre.

Lenke til kommentar

Det verste er jo at han nettopp har kommet tilbake. Og at dette er hans tredje røde kort på hans siste seks (!!!!!!!!!!!!) kamper. Han mister kampene mot Everton, Tottenham og West Ham i ligaen. Og West Ham i FA-cupen, kanskje også replay av den kampen om det blir uavgjort eller neste runde om de går videre. Er også utestengt i CL på grunn av to gule, så det er en stund til vi ser han igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...