Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva gjør dere andre supportere nå da? Spretter dere sjampisen?

Blandede følelser. På den ene siden tror jeg aldri at United blir like overlegne, og like suksessfulle som de var under Ferguson. Men så har han også vært i gamet (PL) før jeg ble født, han har alltid vært der selv om han var fienden, en av de sterkeste personlighetene i engelsk fotball. Savner også kranglene med Wenger og Arsenal-spillerne på tidlig 2000-tall.

 

Ser ut til at han skal ha en driektør-rolle i klubben, så 100% borte blir han nok ikke før døden inntreffer.

Endret av theHerd
Lenke til kommentar

På mange måter er det synd for United at han ikke trekker seg helt, men får en styreplass. Han må selvfølgelig få styreplass om han ønsker, men det er nok ikke helt sunt at han "vanker i korridorene" når en ny manager kommer inn. Må i alle fall konsentrere seg veldig om å holde seg på teppet når det butter i mot for neste manager.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Uansett hvem som får tilbud til å ta over, så tror jeg den personen sier ja. Det er snakk om å få tillitten til å fylle skoene til tidenes største manager. Det er et privilegie meget få får. Og det står nok mellom Mourinho, Klopp og kanskje Moyes, men tror det står mellom de to første, ellers hadde de ventet til sesongslutt med å komme med denne nyheten.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Synes det er litt kjipt. Aldri hatt noe i mot Ferguson, og synes han er en flott fyr. Blir ikke det samme uten han nå, men en dag måtte det jo skje. Har stor respekt for Ferguson.

Lenke til kommentar

Tror Mourinho kan være det riktige valget, selv om han mest sannsynlig forsvinner innen fem år. Å følge Sir Alex er en oppgave ytterst få er i stand til, og Mourinho er den som er best passet til oppgaven, på grunn av selvtilliten og egoet. Det blir også lettere for en ny manager å følge Mourinho når den tid kommer, og den nye manageren kan godt være long term. Gir Giggs og Solskjær (for eksempel) tid til å bevise at de behersker faget.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Demba Ba fikk brukket nesen forrige gang de tapte for sort og hvitt, men ingen fikk sparken. Muligens forbannelsen har snudd, og Rafa blir sittende.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Målfarlige nykommere

Benteke har scoret 41 prosent av Villas 44 seriemål i 2012/13-sesongen. Nærmest følger Michu, som har vært en åpenbaring for Swansea med sine 17 scoringer. Slik ser listen over Premier Leagues «viktigste» målscorere ut: (db.no)

 

 

Christian Benteke, Aston Villa: 18 mål av 44 (40,9 prosent).

 

Michu, Swansea: 17/46 (37).

 

Luis Suárez, Liverpool: 23/67 (34,3).

 

Gareth Bale, Tottenham: 20/63 (31,8).

 

Robin van Persie, Manchester U.: 25/79 (31,7).

 

Rickie Lambert, Southampton: 14/47 (29,8).

 

Romelu Lukaku, West Bromwich: 14/48 (29,2).

 

Dimitar Berbatov, Fulham: 13/46 (28,3).

 

Steven Fletcher, Sunderland: 11/40 (27,5).

 

Edin Dzeko, Manchester C.: 13/62 (21).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...