Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Confirmed England Euro 2012 stand-by list: Jack Butland, Phil Jagielka, Jordan Henderson, Adam Johnson, Daniel Sturridge

 

Hyggelig for Jack Butland å være reserve, men hvordan kan man sette ham høyere enn Ben Foster? Skal vel mye til for at de henter inn ny keeper og enda mer til for at denne keeperen får spille, så det spiller nok liten rolle i praksis.

Lenke til kommentar

At Downing får plass foran Victor Moses er rart. Moses har hatt en god sesong, Downing har hatt en rævva sesong. Sturridge burde også vært med i troppen fast, og håper Scholes ihvertfall ble spurt om å ta et comeback i Englandtrøya.

 

Forøvrig helt på tryne at Carrick droppes etter en av hans beste sesonger i Unitedtrøya.

Endret av Sameboe
Lenke til kommentar

Rooney er vel ute de første 2 kampene? At Downing er med er et mystierium, og at Henderson er reserve er en vits. Lennon har ikke hatt en strålende sesong, men uansett en langt bedre sesong enn begge disse. Adam Johnson er i det miste på reservelisten - burde selvsagt vært inne lenge før Downing. Downing kommer inn på prislapp?

 

Barry har spilt en god kamp i år, det var mot United. Ellers har han vært dårlig på en midtbane hvor Silva og Yaya har vært giganter. Alt Barry gjør, klarer Milner å gjøre bedre. Nå er Milner tatt ut, men trenger man 2 helt like spillere? De ser jo nesten lik ut også.

Lenke til kommentar

Downing står vel med noe sånt som 0 assist og 0 scoringer. Utenom det har jeg liten oversikt hva han står for.

 

Adam Johnson har ikke hatt en stor sesong, men har likevel hatt en ok impact på sesongen. En glimrende joker å hive innpå mot slutten. Prøver hele tiden, og er livsfarlig når han får drible inn mot 16 meteren, men lykkes ikke alltid. Men det blir stort sett alltid farlig når han kommer på mot slutten.

 

Carrick og Richards er vel to andre merkelige avgjørelse. Begge har vel hatt sine beste sesong ever for sine klubber(vel dunno med carrick men etter litt research kan det se slik ut). Richards har knapt spilt en dårlig kamp, og har tatt sjumilsteg og endelig blitt den suverene høyrebacken vi håpet for en del år siden. Har en vanvittig offensiv kvalitet kun pga rå fysikk, der han baner seg vei fremover og er ekstremt vanskelig å stoppe. Kan i tillegg spille stopper der noen mener faktisk han er bedre.

 

Hva med John Terry da? Jeg følger ikke chelsea kjempe nøye, men sitter med et inntrykk av at han har vært direkte svak i flere kamper nå mot slutten. Jeg hadde kanskje føretrukket ferdinand.

 

Det høres kanskje dumt ut, men jeg har sansen for Carrol uttaket, tror det blir en fin joker. Med presise innlegg fra downing :green:

 

Jeg håpet egentlig på litt nytt og shaking up, men dette var jo et utrolig kjedelig laguttak. Tiden vil vise om Hodgeson har gjort rett, jeg tror han bommer kraftig.

Endret av Everket
Lenke til kommentar

Var ikke Parker kaptein?

Han ble valgt som kaptein av han som trente før Hodgson tok over. Så tok vell Hodgson sitt eget valg..

 

Ok, det var jo naturlig, men trodde det var forbundet som hadde valgt han. Uansett flott at treneren selv får velge kaptein, uten at jeg tror valget av kaptein har så veldig mye å si.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...