Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-D7I5Gr2

Usikker hvilken seier som er sterkest, United's 8-2 på hjemmebane mot arsenal eller city's 1-5 på bortebane mot tottenham.

Tror nok det blir sistnevnte.

Lenke til kommentar

Det er bare til å svelge stoltheten og gratulere de to Manchester-lagene på en dag som dette. Begge to har hatt en prikkfri ligaåpning, og begge to presterer utover det ekstreme. Det er utrolig vondt å se på, men det er lite annet å gjøre enn å innrømme at per dags dato er de to på et helt annet nivå enn resten av ligaen og det er 95% sikkert at Manchester tar første- og andreplassen i Premier League. Nå kan det legges til at både Tottenham og Arsenal var utrolig svake i alle retninger og alle ledd, men det tar likevel ikke bort prestasjonene.

 

Det er synd å se to så (for øyeblikket selvsagt, sesongen er lang osv.) overlegne lag i Premier League, men samtidig litt betryggende for oss at lag som Tottenham, Arsenal og delvis også Chelsea viser relativt mange svakheter.

Endret av Hewitt
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Usikker hvilken seier som er sterkest, United's 8-2 på hjemmebane mot arsenal eller city's 1-5 på bortebane mot tottenham.

Tror nok det blir sistnevnte.

 

Å score 8 er jo helt sinnsykt - og mot arsenal!, synes lett 8-2 er sterke. Men ikke helt enkelt da begge er veldig bra. Vanvittig form på de to manchester lagene og liverpool i helga, blir spennende å følge de tre. Og regner med chelsea også kommer opp på et veldig høyt nivå. Når Modric kommer på plass, og finner seg til rette, sammen med Mata.

Endret av Everket
Lenke til kommentar

Ikke for å stjele kredza til ManUtd, for det var en bra kamp de spilte for all del, men å score 8 mål på Szczęsny, som har Jenkinson, Djourou, Koscielny og Traore foran seg er vel ikke det vanskeligste i verden, når man har angrepsrekka Young, Rooney, Welbeck/Hernandez og Nani.

 

Det blir litt som om en toppet Barca-angrepsrekke (Messi, Villa, Sanchez) skulle score 8 på Liverpool-forsvaret i onsdagens ligacupkamp (Flanagan, Skrtel, Wilson og Robinson). Ingen hadde blitt overrasket da. Spesielt ikke hvis vår defensive midtbane hadde vært Spearing (Coquelin) istedetfor Lucas (Song).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel, man vinner ikke 8-2 over Norwich o.l, og jeg vil si at det stopperparet som Arsenal stilte igår spilte brorparten av sesongen til Arsenal ifjor. En sesong der de var ligautfordrer i aller høyeste grad, samt kun ble slått av Barca i CL. Det er ingen vits med fåfengte forsøk på å "stjele kredzzz", vi stilte med et nykomponert lag som rett og slett river lag i fillebiter. Og av 8 mål var det kun et kanskje to som kan regnes om tap-in, resten var kremmerhus.

 

Det United gjorde igår står (nesten) uten sidestykke i Premier League historien.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...