Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Gir spilleren nok effekt ift. høyttalerne?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke tenkt på pris. Det skal fikses, så spørmåle er hvor mye jeg MÅ ut med?

 

Greia er forresten ikke at det skal låte penest mulig, men spille høyest mulig. Dette anlegget sitter i en kasse montert på understellet til en barnevogn, og skal brukes på festival.

Endret av Joakim Skurk
Lenke til kommentar

Da er det egentlig bare én prioritering for deg, og det er mest mulig watt til formodentlig minst mulig penger. Således er det ikke lett å anbefale noe utav det blå om du ikke kan antyde en pris... ;)

... og glem hvor mange watt de høyttalerne er på, når de brukes til musikk kan de tåle langt mer enn de "460 watt" som de blir oppgitt til. Når de skal stå i en tett kasse vil det bedre effektåligheten ytterligere. Som med enhver høyttaler må man bare unngå å spille med "vrengt" lyd...

Lenke til kommentar

Hvordan har du tenkt til å få strøm til dette?

Du bør også ha MINST 30 liter til hver høyttaler.

 

Skal dette bli bra, og vare en stund, så må du sørge for godt med strøm, og hvis du da feks skal spille med et oppladet batteri, så bør dette være et skikkelig batteri som varer en stund, hvis ikke så må du lade en gang i timen hvis ikke oftere ;)

Endret av cossiemk1
Lenke til kommentar

Bruker bilbatteri til strøm. Vet kjøring av kun spilleren + høyttalerne i 08, og 09 holdt kassa i 8 dager med aktiv bruk uten problem. Har også et ekstra batteri i reserve.

 

Sier seg også selv at man ikke får dette optimalt, men det er heller ikke meningen. Kassa er litt for liten, den er ikke 100% tett, osv. Det låter strengt talt ikke ille sånn den er nå, men skal man dra den rundt med 50-60-70 mann dansende rund den trenger vi litt mer volum. Ser ut til at en 1000-lapp på forsterker kan holde for å øke volumet litt? Er begrenset hva jeg har plass til i kassa også.

Endret av Joakim Skurk
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...