iEmy Skrevet 14. juni 2010 Del Skrevet 14. juni 2010 Jag gjorde kyckling-köttbullar idag, vilket jag gjort många gånger förrut och lyckats. Skillnaden denna gången var att jag använde kyllingkjøttdeig från Den Stolte Hane istället för Prior. Köttbullarna blev helt släta, utan struktur, precis som om jag hade använt medister-farse. Smaken blev också märklig, mycket tråkigare än det brukar. Har någon erfarit detsamma som mig och vet varför det blir en helt annan konsistens? Tacksam för svar! Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 18. juni 2010 Del Skrevet 18. juni 2010 Siden det er et billig merke kan det hende den inneholder mer vann. Men jeg veit ikke helt sikkert. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå