Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Irriterende myggstikk-aktige stikk om natten!


Kutler

Anbefalte innlegg

Emnetittelen forklarer vel det meste... :(

 

Nå for tiden, når jeg våkner om morran, klør jeg de merkeligste steder: På låret, leggen, armene osv. Bare idag har jeg ett stikk på leggen og to på den ene underarmen. Det klør akkurat som et myggstikk, og de blir større og rundere når jeg klør på dem.

 

Jeg lurer på hva i all verden dette kan være for noe? Det er jo knapt mygg her, jeg er aldri ute om kvelden og drar hvert fall ikke med meg en masse mygg inn - så jeg lurer på om det kan være noen slags lopper eller noe? Har byttet sengetøy flere ganger også, siden dette har pågått siden rundt ~8. mai.

 

Jeg bor i Trondheim, ikke så langt unna sentrum. Dyrelivet er ikke SÅ vilt her, skulle jeg tro.

 

:nei:

 

Er det noen som har peiling? :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Huff! Har jeg edderkopp her? :| Har ikke sett noen edderkopper, ikke norsk husedderkopp, i hvert fall. De er ganske store, er de ikke? Hvorfor biter edderkopp oss

 

Og ja, jeg har rom i kjelleren.

 

Æsj, så ekkelt å tenke på at det kan være veggdyr her... Jeg så en gang noe som lignet på gulvet (dødt), men det var ganske stort... ikke at jeg vet hvor stor veggdyr kan være.

 

Kanskje jeg kan begynne med å lukke ventilen på rommet mitt... :p

 

Redigert: Forresten, jeg har katt! Stefaren min hadde en teori om at katta er ute og tar fugler, og kanskje drar med seg fuglelopper eller noe inn... jeg koser mye med katta, selv om hun ikke tilbringer så mye tid på rommet mitt, langt mindre i senga mi, men det kan jo være en mulighet?

Endret av Skoony
Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Jeg bor i en kjellerleilighet, og her er edderkopper fast inventar. Har faktisk våkna to ganger av at de har krabba over ansiktet mitt. Det er bare festlig, kiler jo litt! Sett pris på det, de holder i alle fall alle andre insekter ganske så godt i sjakk.

Lenke til kommentar

Er du flink til å bytte sengetøy?

Jeg vil påstå det. Kanskje én gang i måneden. Jeg byttet nå i dag. (Ok, kanskje idealet ligger noe over dette, men jeg får meg ikke til å gjøre det mye oftere.)

 

Første gang jeg fikk disse bittene var da jeg flyttet hit, faktisk (06). Jeg byttet både sengetøy og madrass, og kan ikke si at jeg var plaget siden da. Så kom dette igjen i mai i år, da det bare skjedde én gang (ei natt), begynte nå igjen ca. tirsdag, og holdt på siden da. Merkelig.

 

Og edderkoppene tar nok hevn på meg ved å spinne trådene sine overalt og i øyenhøyde, slik at fjeset mitt krasjer i dem. <3

Lenke til kommentar

En gang i måneden høres kanskje litt mye ut. Husk at all driten du har på kroppen blir rullet godt inn i sengetøyet. Kan jo fint være allergi mot midd eller noe sånt.Vil anbefale deg å vaske sengetøy minst annenhver uke. Selv vasker jeg det hver uke fordi følelsen av nyvasket sengetøy er digg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...