Benjamin Skrevet 12. juni 2010 Del Skrevet 12. juni 2010 (endret) Trenger forslag til middagsmat som kan lages på primus i fjellet. Bør helst ikke veie for mye og bør tåle noen dager i sekk, jeg tar altså ikke med egg eller melk og slikt. Bør ikke være for avansert/tidkrevende å tilberede. (Det er forresten til en muntlig eksamen, skal ikke gå turen selv) Endret 12. juni 2010 av TheTorødMan Lenke til kommentar
MrAvionics Skrevet 12. juni 2010 Del Skrevet 12. juni 2010 Frysetørret turmat. Tilsett kun kokende vann ! Trenger ikke tallerken en gang http://www.klikk.no/helse/friluft/article401236.ece Lenke til kommentar
Benjamin Skrevet 12. juni 2010 Forfatter Del Skrevet 12. juni 2010 Har tenkt til å ta med frysetørra mat, men turen går over 3 dager, så vil gjerne ha noe annet også. Lenke til kommentar
MrAvionics Skrevet 12. juni 2010 Del Skrevet 12. juni 2010 Inne på turistforeningen sine sider finner du en del oppskrifter. Noe med kjøtt og kjøtt er jo ikke noe som liker vare tilværelser men hvis du fryser det ned før turen, tar det jo en stund før det tiner og holder vel seg en dag kanskje etter at det er tint ? Er ikke helt sikker på det da. Men så bruker du frysetørret mat på slutten. Tortellini med salami Og Løvetannsalat så ikke så galt ut ? Lenke til kommentar
Benjamin Skrevet 12. juni 2010 Forfatter Del Skrevet 12. juni 2010 Takk, Tortellini var bra forslag. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981723478 Skrevet 12. juni 2010 Del Skrevet 12. juni 2010 Du kan jo blande mel, grovt og fint blandet etter smak, litt salt, tørrgjær, oregano (evt. annet krydder) kli, eller hva du måtte ønske i et brød. Du tar altså det tørre i en beholder (boks eller brødpose) og blander det med vann, evt. olje om du har med. Perfekt turmat du blander i posen eller boksen, lar den stå litt for heving, klemmer flat og legger i panna. Lykke til på eksamen! Lenke til kommentar
Benjamin Skrevet 12. juni 2010 Forfatter Del Skrevet 12. juni 2010 Noen som vet noe om holdbarheten på falukorv i romtemperatur og åpna pakke? Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981723478 Skrevet 12. juni 2010 Del Skrevet 12. juni 2010 Noen som vet noe om holdbarheten på falukorv i romtemperatur og åpna pakke? er ikke helt sikker, skulle vel tro at det går kanskje en dag eller to? men om den lukter sånn noenlunde, ikke smaker gå alt gæhli, ikke har fått hårvekster eller misfarging av større grad, så er det sikkert trygt. Lenke til kommentar
weebl Skrevet 12. juni 2010 Del Skrevet 12. juni 2010 pannekaker, miks røra i ei flaske men uten veske, erstatt melka med melkepulver og bland i vann når du skal spise. eller kjøre på med snurring, genial turmat syns jeg, men jeg elsker snurring da Lenke til kommentar
Benjamin Skrevet 12. juni 2010 Forfatter Del Skrevet 12. juni 2010 Da er middagene klare: Dag 1: Nuddelsuppe med røkt kjøttpølse (i biter) Dag 2: Fleskepannekaker (der flesk består av kjøttpølse som ble spart fra dagen før) Dag 3: RealTurmat Takker og bukker for alle forslag og innspill Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå