Gå til innhold

BK: kløver er godt!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg syns bildet er veldig bra. Liker DOF når det er sånn at det er uklart fremst og lengst borte. Og fokus sitter jo veldig godt på dyret, man ser detaljer fint. Syns også det er veldig bra at dyret ikke kikker mot deg, slik det ofte er med bilder man ser av ville dyr. Jeg lurer på om du sitter i et skjul når du tar disse bildene siden du kan være så nært mens den ikke syns å bry seg om deg, eller er du bare jævlig god til å snike?

Lenke til kommentar

Jeg er ikke uenig med deg, pybalto. Du kommer med mye gode observasjoner når det gjelder selve motivet.

Men, som sagt, jeg har problemer med fargegjengivelsen, og etter en kjapp runde i PS Elements, så er jeg mer sikker i min sak.

 

 

Her er mitt forslag - jeg fjerner det hvis du ikke liker at vi klår på bildene dine.

 

post-126935-1276385696,3748_thumb.jpg

 

 

Lenke til kommentar

Jo, det ble pent det Tomsi. Jeg leste ikke de kommentarene som var før jeg postet, det var ikke sånn at jeg var uenig i det som ble sagt. Jeg var kanskje mest opptatt av fotograferingen når jeg skrev svaret.

Jeg har aldri prøvd på sånne dyr, men noe elg, rein, rovfugler og sånt. Og så godt som alle ser mot meg, enten fra første bilde eller i løpet av serien, og det syns jeg ødelegger en god del bilder. Tror jeg kun har en fotografering av elg der den aldri ser mot meg.

Lenke til kommentar

Enig med tidligere kommentarer om farger. For meg ser det ut som om bildet er litt hardt oppskarpet (korreksjon for bevegelsesuskarphet?) eller korrigert for undereksponering. Virker litt flatt / støyete. Siden lukkertiden er 1/40 på 300mm har det sikkert vært mangel på lys, og det spørs om ikke iso burde vært skrudd opp noen hakk. Utover det er det et blinkskudd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...