Gå til innhold

For lav temperatur i kjøleskap


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg kjøpte et nytt kjøleskap. Har nok hatt det for kaldt, for noe av maten er fryst. Det vil si, delvis fryst. Dette er ferskvarer som kyllingfilet og kjøttdeig. Hvis jeg skru opp temperaturen og maten tiner, blir den ødelagt, eller kan den fint brukes til oppgitt holdbarhetsdato?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oppgitt holdbarhetsdato er jo i uåpnet ufryst forpakning (dersom det altså var ferskvare når du kjøpte det) - så det skal gå bra.

 

Det du bør være meget obs på er at du aldri skal fryse kjøtt som har vært fryst og tint en gang allerede (altså, ikke frys mat for andre gang), da dette kan være skadelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...