Gå til innhold

Rød lampe på Abit Nf7-s v 2.0


brudah6

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kobla strømmen til skjermkortet (hvis du har Radeon 9700/9800)? Husker ikke om du ikke fikk start på maskinen eller om det var slik at skjermen ble sort. Virker mest logisk med sort skjerm.

 

Sjekket at du har koblet ledningene fra kabinettet skikkelig/rett? Tror du skal få start på maskinen selv om CPU er ødelagt. Fikk selv start på en maskin med et crappy Biostar hovedkort uten å ha CPU montert.

Lenke til kommentar

en stand off er noen små plast skiver som du setter mellom hovedkortet og metall platen du skruer hk fast i inne i kabinettet. de er der for at hk ikke skal komme i direkte kontakt med kabinettet hvis du ikke bruker disse er den en VELDIG stor sjanse for at du kortslutter hk. disse stand offene skal følge med når du kjøper hk.

Lenke til kommentar

Asså, regel nr 1, les MANUAL, ikke følg hw.no sin guid, den kan være litt feil i henhold til hk manualen din, så det er den du må følge hele tida. Manualer som følger med hk nå for tida forklarer alt du må gjøre, så og si med teskje. Så les den :-)

Du har sikkert glemt å kobla til ATX kontaten eller kobla noen av strøm, HD led ellerno sånt feil. ATX kontakten er den FEITE TJUKKE kontakten med masse små ledninger kobla innpå den, som går fra PSUen din (power supply) Til HK.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...