Gå til innhold

Kjøpe iPhone 4 i USA


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei, har muligheten til å kjøpe en iPhone 4 i USA til høsten(oktober).

 

Lønner dette seg? Ser at den koster 300 USD for 32GB, noe som er ca. 2000 NOK :)

 

Hvordan blir det med bindingstid og operatører osv. ? Kan jeg bruke den med et norsk abonnement?

 

Mvh

Markus Lund

 

300 USD er med 2 års binding til et ganske dyrt abb. Når iPhone 2g kom, kunne man handle en iphone i usa, da du ikke aktiverte abbonementet før man synca mobilen opp mot itunes. I dag aktiverer man telefonene i butikken.

Lenke til kommentar

Hvordan blir det med bindingstid og operatører osv. ? Kan jeg bruke den med et norsk abonnement?

 

Hvis det er "business as usual" så blir telefonen låst til AT&T, og ingen sim-kort fra andre operatører kan benyttes. AT&T har ingen interesse av å låse opp telefonen, og de er heller ikke pålagt å gjøre det.

Lenke til kommentar

Har hørt mye rykter frem og tilbake, men kan noen gi en bekreftelse på om det går ann å jailbreake eller låse den opp for norske systemer? Slik den første versjonen som jeg fikk fra usa, den er nemlig er låst opp og den funker enda.

Lenke til kommentar
So why jailbreak the next iPhone? Well, as we all know, jailbreaking the iPhone has always been crucial, giving you access to a whole set of features, allowing you to install tons of useful apps which otherwise wouldn’t have been possible, and most importantly, it also allows you to unlock your phone so that you can use it with any carrier. Apple of course patches all these loopholes in every new version of its OS which makes jailbreaking harder.

http://www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4g-hd-9140683/

 

Hver gang Apple lager en ny versjon av iPhone, så blir det vanskeligere å jailbreake. Første versjon var enkel, men så ble det bare vanskeligere og vanskeligere.

 

Og hver gang du oppgraderer OS på en iPhone, så mister du jailbreak og unlock. Hver eneste gang. Og så må du vente på at det skal komme ut en ny jailbreak og unlock. Hvis du er avhengig av unlock for å kunne bruke telefonen, så kan du i praksis ikke oppgradere OS før du vet helt sikkert at du kan jailbreake og unlocke den nye versjonen.

 

Hvis du kjøper iPhone fra USA, så kjøper du deg problemer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...