Gå til innhold

iPhone 4/4S Café  Prat i vei...


Anbefalte innlegg

Golden Master vil si den endelige versjonen - "den gylne versjonen", "gone gold", osv. Selvsagt, det er jo alltid en sjanse for at noe kan endres til general release hvis det dukker opp noe, men i utgangspunktet er Golden Master den endelige versjonen av OS-et rett før det slippes til allmennheten.

Joda, det stemmer det. Men det er jo uansett litt bortkastet tid å styre med dette nå (syntes jeg) når det er kun en uke til alle får oppdateringen. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For min del frister det litt å oppgradere fordi jeg da i samme slengen kan oppgradere fra 16 til 32GB og bytte til hvit (lik iPaden :love: ), meeen jeg kan si 95% sikkert at jeg ikke kommer til å gjøre det. Er godt fornøyd med iP4, og ser igrunn ikke det store behovet selv om den er litt kraftigere, har noen finesser og lysten til å prøve assistenten. Det er neppe verdt penga og bryet, men nysgjerrig på å prøve den er jeg. Blir nok å vente til neste utgave igjen, men kjenner meg selv godt nok i teknologiens verden til å la en 5% endre-mening-margin være igjen. :p

 

iHouse: For så vidt enig, men så er det dette med tålmodighet og lysten på å prøve det nye fortest mulig. :p Jeg har satt på downloaden hvert fall, så får jeg heller se hva jeg gjør i morgen (tar tid). Er det først lasta ned er det jo ikke noe mer stress enn en vanlig update da. Men tror jeg safer og venter på en del rapporter om alt gikk bra og at alt fungerer, selv om det selvsagt gjør det. Installerte selv en GM-versjon av en tidligere iOS-utgave uten noen problemer, og den var også helt prikk lik den som ble utgitt en uke senere via iTunes (fikk aldri forespørsel om å oppgradere).

Endret av Hewitt
Lenke til kommentar

Når det gjelder kjøp av iphone 4s i USA. Jeg skal til statene mot jule tider, og jeg lurte på om det er trygt å kjøpe den der med tanke på bruk i Norge. Det er kanskje et dumt spørsmål når jeg ser at man kan bytte mellom gsm og cdma, men må jeg "jailbrake" den før bruk i Norge? Får jeg kjøt den uten noen form for abonnement i USA? Og kan jeg da bruke den med hvilket som helst abonnement i Norge? Jeg har Tele 2...

 

Hvis det er noen kloke hoder der ute som har svaret, sleng det inn :)

 

Takk

Lenke til kommentar

Jeg vurderer og kjøpe iPhone 4S, nå som jeg har holdt ut med min 3GS som nå irriterer meg fordi musikken slutter og spille, og noen ganger spiller for hele bussen(vil si at høyttalerne blir aktivert mens jeg har ørepluggene i :dontgetit: )

 

sikkert svart på før, men lurer på om noen vet hva prisen i norge blir og om det vil være lang ventetid. vil ha den så fort som mulig.

Lenke til kommentar

Jepp, da var det sånn at når det spredde seg så kunne alle kjøre GM versjonen. Har fått noe forumhjelp fra iPod1, og de mener at jeg skal bare kjøre på så :)

 

edit: GM filen er akkurat det samme som folket får tilgang på neste uke. Det vil si at den ikke utløper, så da er det bare å kjøre på for de som vil :)

Endret av Chuck Bass
Lenke til kommentar

Har lest flere som har skrevet at de bare har lastet ned via linkene, og at alt fungerer uten problemer, uten å ha noe med noe utviklingsgreier å gjøre. Slik var det også da jeg lastet ned en GM-versjon av iOS 4.ettellerannet for en god stund siden. Så lenge du har OS-fila, så virker det ikke som det er noen videre restriksjoner, men jeg tar heller ikke på meg ansvaret om noe dukker opp. :p

Lenke til kommentar

Laster også ned GM nå. Teste på en gammel 3GS først. :)

 

Hvor mye ble 3GSen satt ned når iPhone 4 kom? Kan vi forvente det samme nå? I så fall lurer jeg på om jeg skal kjøpe en vanlig iPhone 4 , synes ikke oppgraderinga var helt vill, og ble egentlig litt skuffet da jeg håpa på en iPhone 5 i stedet.

Eller om jeg heller kjøper ny android. Vanskelig.

iPhone 4 selges nå i en 8GB, til 3990, 3GS til 2990,-

 

Hva andre forhandlere som sitter med iPhone 4 på lager skal ha for dem kan nok variere litt fremover.

Endret av Blunderguff
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...