Gå til innhold

Stekt ris - fryses?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Elsker stekt ris - da det er både enkelt, kjapt og billig å lage.

 

Har imidlertid forstått det slik at kokt ris ikke kan ligge mer enn 24 timer på kjøl før det spises, da skadelige bakterier trives ekstra godt her. Kan rises i såfall fryses ned? Har hørt om flere som har gode erfaringer med dette...

 

Kan jeg da fryse ned porsjonspakker m/ grønnsaker, ris og kjøtt - eller bør dette deles i separate bokser?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...