Star Skrevet 6. juni 2010 Del Skrevet 6. juni 2010 Hei! Elsker stekt ris - da det er både enkelt, kjapt og billig å lage. Har imidlertid forstått det slik at kokt ris ikke kan ligge mer enn 24 timer på kjøl før det spises, da skadelige bakterier trives ekstra godt her. Kan rises i såfall fryses ned? Har hørt om flere som har gode erfaringer med dette... Kan jeg da fryse ned porsjonspakker m/ grønnsaker, ris og kjøtt - eller bør dette deles i separate bokser? Lenke til kommentar
Lufen Skrevet 6. juni 2010 Del Skrevet 6. juni 2010 Jeg fryser ned stekt ris i porsjons bokser, hvor alt er blandet og det smaker like godt etter på. Greit nok at risen blir litt mer klistrete men smaken endrer seg ikke. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå