Gå til innhold

BK: Måker og stolpe


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her synes jeg du har fått til et spennende bilde. Først og fremst liker jeg komposisjonen din, da midstillingen, beskjæringen og den sentrale plasseringen av objektet, rett og slett skaper spenning. Måsen som letter er dessuten bra fanget, og krydrer bildet på en bra måte. B&W-konverteringen din er dessuten fin, men som Tommelom også sier, kunne eksponeringen kanskje vært enda lysere. Er det noe mer jeg skulle ha trukket for, måtte det være den harde kontrasten mellom måsen og himmelen. Overgangen ser nemlig ikke bra ut, og kan ligne på at du har klippet måsen inn, med en ikke alt for stor nøyaktighet.

 

Alt i alt et brukbart og ikke minst spennende bilde! :)

Lenke til kommentar

Takk Tommelom & Heggstad :new_woot:

 

Joda, jeg burde vel kanskje lysnet litt mer, men vet ikke hvor mye jeg tør røre lyset. Det var egentlig et bilde tatt i full fart for å vise svigerbroren hvordan jeg ville gjort det for å tatt bilder av disse helsikkes krekene fine fuglene.

 

Så dermed stod polariseringsfilteret på uforberedt som jeg var... Samtidig var det lite lys tilgjengelig så det ble litt så som så! Var fornøyd at jeg fikk såpass fint fokus og rett eksponering mht bevegelsen til den måsen som sikter seg nedover. :whistle:

 

Takk Heggstad, jeg føler meg fornøyd med komposisjonen, og 1/1 utsnittet er noe uvant kost for meg å bruke, men ser her at det funker ganske godt.

 

Kan skjønne at det ser litt manipulert ut, og la merke til det da jeg la det ut, men har enda ikke justert ned clarityen på originalfila (jeg regner sterkt med den har skylda, som vanlig!) men skal se hva jeg får til.

 

Tusen takk for kritikken dere :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...