Gå til innhold

FIFA 11: Den Gigantiske Tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er greia med at hvis jeg kommer gjennom så jeg er alene mot keeper, motstanderen ruser med keeperen, og jeg toucher ballen forbi med angriperen min slik at jeg egentlig er på blank goal men blir felt av keeperen, så får ikke keeperen hverken gult eller rødt kort?

 

Klumsete setning, men dere skjønner hva jeg vil frem til.

Lenke til kommentar

Spilte 3 sesonger med Everton på Be A Pro, å hver sesong så ble spilleren min som regel ganske utslitt og lett skadet når det nermer seg FA Cup og Champions Cup Finale. Nå har jeg gått over til Real Madrid for å få litt mer variert og raskere spill, men konsekvensen av det er at spilleren min blir fortere utslitt. Det er kjipt om det f.eks er en cup kamp eller noe jeg har lyst å spille, men ikke får lov til av manageren, fordi han mener jeg burde hvile.

 

Så spørsmålet er, hvordan er den raskeste og enkleste måten å forbedre endurance på? 2/3 sesonger med everton gikk jeg glipp av FA Cup finalen og Champions Cup Finalen fordi jeg var utslitt, å everton er jo ikke gode nok mot Barca og City, så de tapte som regel. Ganske irriterende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...