Gå til innhold

FIFA 11: Den Gigantiske Tråden


Anbefalte innlegg

Det har da alltid vært bragder som har gjort spilleren bedre.

 

Første året BAP var med, som var 09, var det ikke achievements som gjorde spilleren bedre, man fikk experience points basert på rating etter kampen og motstanderen. Jeg sitter med manualen i hånda.

 

Poenget mitt var vel egentlig at jeg vil kunne spille sånn jeg vil, ikke sånn spillet forteller meg at jeg skal spille, hvis det gir noen mening. Hvis jeg scorer ett mål som avgjør kampen så burde det da telle mer enn at jeg klarer å sende en passning med hælen?

 

Jeg ranter litt om dette. Jeg haddde ventet på noe lignende BAP i årevis, 09 gjorde det ok, men det var veldig begrenset. I 10 og 11 har de bare rotet det til synes jeg.

 

Men i 09 hadde man ikke sin egen VP som startet fra scratch. Men skjønner poenget ditt, det kunne vært en blanding av xp og bragder.

 

Noen som har testet om man kan lage egne drakter til VP Club?

Endret av ΣΙΝΔΡΕ
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

That sucks. Da er det jo ikke noe point med Creation Centre.

 

Scorte forøvrig på min første lobb i går kveld og første frispark i dag. Lobbing er blitt jævlig mye vanskligere i forhold til 10.

http://www.ea.com/uk...os/ugc/40318790

Liker feiringa etterpå. Nå er det jo bare tilfeldig hva jeg gjør siden de har endret på alt :thumbdown:

http://www.ea.com/uk...os/ugc/40318666

 

Til slutt, litt skills og litt flaks: http://www.ea.com/uk...os/ugc/39538575

Endret av ΣΙΝΔΡΕ
Lenke til kommentar

Liker ikke med BAP at du ikke kan se hva du får minus og pluss på. I en kamp gikk jeg fra 6,4 til plutselig å ha 5,9 i førsteomgangen, da skulle jeg gjerne visst hva jeg gjorde feil.

 

Det er som regel ganske åpenbart. At man ligger i feil posisjon, ikke passer på motspillere, dårlige passninger, misslykkede dribblinger osv. Helt stødig virker det ikke da, jeg har fått både pluss og minus for merkelig ting i blant.

Lenke til kommentar

Career Mode'n min er bugga. Spiller som RBK, og første sesong er første cuprunde mot Hønefoss og den neste mot VIF. "Tilfeldigvis" er også seriekampene etter cuprundene mot Hønefoss. Merkelig, men ikke usannsynlig.

 

I andre sesong så er det deja-vu. Første runde mot Hønefoss og andre mot Enga. Fortsatt ikke umulig men forferdelig usannsynlig. I den andre karrieren ser jeg samme mønster i England. Ikke så veldig big deal, men kjedelig om dette skal gjenta seg i 15 år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...