Gå til innhold

trenger råd og innspill i f.h.t tattovering


Anbefalte innlegg

Æ driv å planlegge mine næste tattoveringa. Derfor ønske æ litt råd og/innspill.

Æ e en spirituell person, og ønske å ha nå som definerer dette. I tilleg har æ å tenkt på en spirituell engel/skytsengel, men e vanskelig å finn nå på nettet, og æ har heller ingen tegnetalent..

Æ har å tænkt på en tattovering som fortæle ka familien betyr ferr mæ. Æ har ett godt forhold t min familie, og har 3 søsken og 4 tantebarn som betyr masse ferr mæ.

 

Hvis nån har ideer/råd/innspill, så gjærne kom m d :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hei! og velkommen til diskusjon.no :)

 

har selv ingen tatoveringer men jeg vet at å tattrovere på seg ting som betyr mye i livet ditt nå som f.eks. navnet på dama kan bli jævla kjipt i framtiden, om du mener spirituell som i religiøs kan dette bli kjedelig om du endrer meningen din på hva du tror senere i livet, men kan også være et godt minne fra den tiden :)

 

om du er litt mer spesifikk når det kommer til din spiritualitet kan det kanskje være lettere å hjelpe deg å tenke ut et motiv, en tatoverer vil jo alltid gjøre en god jobb for å gjøre kunden fornøyd (om h*n er profesjonell)

 

er det kanskje noen symbol som betyr noe for deg som kanskje ikke er helt "obvious"?

er liksom begrensa hvor spennende et kors blir i mine øyne for eksempel.

 

I alle fall: tenk mye på saken og gå til en god artist og ikke få en i det tykkeste turiststrøket i syden til å gjøre den ;)

 

og til slutt: greiest om du skriver noe som i alle fall er nære bokmål her inne :) da ikke alle av oss har tilbringt store deler av oppveksten vår i utkantnorge :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...