Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Penis Problem - Trodde jeg hadde stor men ikke


Gjest Mister.Penis

Anbefalte innlegg

Gjest Mister.Penis

Jeg har et uvanlig problem. Det er ikke slik at jeg sutrer over at jeg har så liten penis, det var ikke slik før, men nå gjør jeg det.

 

Igår så hadde jeg med meg en hett dame hjem. Jeg som vanlig bærer over stor selvtilit og selvbilde. Vi setter på en film og i midten av filmen begynner jeg å bli sjarmerende og kåt og hiver meg over hun. Trekker av meg buksen og lar hun suge, jeg viste at jeg hadde stor penis (større enn de fleste) og derfor var så selvsikker på hele greien. Eneste hun gjor var å suge meg og runke meg, vi hadde ikke sex fordi det hadde hun ikke tid til (?).

 

Jeg som er så selvsikker følger hun til busstoppet og gir hun et kyss, før jeg stikker hjemover for å gjøre ferdig jobben. Så bestemte jeg meg for måle penislengden, noe jeg aldri skulle ha gjort. Det ødelea hele selvstiliten min. 12 CM FOR GOD DAMN!

Jeg som TRODDE jeg hadde stor penis, jeg som var så forbanna selvsikker over hele saken. Ikke rart at hun ikke ville ha sex med meg.

 

Nå er jeg flau over å ha trekt ned buksen.

 

Frustret 16 åring, ville bare få dette ut egentlig. Hvis noen har noen ider om saken, så gjerne fortell.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Mister.Penis

Det var et tilfelle på skolen der en kamerat av meg så over toallet veggen og så penisen min i slap tilstand. Før jeg viste ordet av det viste alle at jeg hadde en liten penis. Men det gikk egnetlig ikke inn på meg og jeg tok det med et smil. Fordi jeg viste at jeg hadde en gigant når jeg var stiv.

 

Men så dume meg målte jo penisen, og det viste seg at den var kun 12 cm. Alt kom som et sjokk og jeg ble helt knust.

 

De sier gjennomsnittet er 13 cm, men det er jo løgn da. Det er for at folk som oss skal føle oss bra, men etter litt researching og leiting på nett så er egentlig gjennomsnittet på voksne menn, 15-17cm.

Lenke til kommentar

Haha...skjønner at du ble deppa NÅ, om dette ikke er en trolletråd, men penisstørrelse har ingenting å si for jenter. =)

 

Det er ting som personlighet og evner og pent utseende ellers som gjør at jenter blir tiltrukket av og forelsket i deg....ikke penisstørrelsen. Ohlol.

Lenke til kommentar

Mizore vinner en gul Bugg og en kaktus! Jenter kan være så kåte de bare vil, men om de har besøk av tanta er det i 95% av tilfellene helt utelukket å ha sex. SPESIELT om det er første gang med deg.

 

Ikke alltid helt enkelt for oss gutter å huske bestandig, ettersom vi heldigvis slipper å slite med slikt selv.

Endret av epifant
Lenke til kommentar
Gjest hemmelig

Det er nok sant at en del jenter like store pikker bedre enn små, men det er litt som med oss gutter og pupper - kun en estetisk turn-on-greie. Men det viktige er jo om man klarer å ha sex som er god for begge to.

 

Og snabelen din er stor nok til det. Så du kan ta det med ro, slapp av. Tenk heller på dem med 7 cm som ikke klarer penetrere.

 

Ligger på 12-14 cm selv. Kunne godt vært større, men ingen av jentene jeg har vært med har vært misfornøyde. Jeg får kjæresten min til å komme om og om igjen. Det gjelder bare å bruke den skikkelig. :)

Lenke til kommentar

Jeg snakka med ei venninde og hu mente at optimal lengde (for hun) var 14-17 cm.

hun mente også at (optimalt for hu) 13-16 i omkrets var greit.

 

16 i omkrets er rimelig massive saker... 5 cm diameter = ca omkretsen på en 0.5 liter cola...

 

Edit:

 

Litt overdrevet, men det er ikke så lett å finne noe som er akkurat 5 cm :)

Endret av pifler
Lenke til kommentar

Sist jeg sjekka (2-3år siden) var gjennomsnittet på 16cm faktisk.. Så om det har minka med årene, det vet jeg ikke. Tæhæ..

 

Men sant det, vi jenter tenker ikke så mye på lengden. For meg er det faktisk tykkelsen og hardheten som spiller en rolle.. En lang halvfeit snabel-lignende greier gir meg smålig brekninger. En fin tykk 12-17cm lang harding derimot er saker! ;)

 

EDIT: Hvis penisen blir for lang, er det btw bare vondt!

Endret av Madebyme
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...