Gå til innhold

Bærbar Elitegroup centrino 1500mhz


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja si det - Elitegroup er jo ikke så kjent merke, men en dell med tilsvarende spesifikasjoner 500m koster vel ca 12.000,- Da med 14" skjerm, litt dårligere skjermkort og uten DVD brenner, men tipper det ikke er så mange som ønsker DVD brenner i en bærbar PC.

 

Rundt 14.000 - 15.000,- max!

 

Jeg hadde kjøpt maskinen for 13.000,- om det var uten DVD brenner;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

jeg så at multicom selger den billigste versjonen av 551 til 15000,- og det vil jeg påstå er verdt pengene, dog det kommer litt an på støyen, noe jeg ikke kjenner til i detaljer... grunnen til at jeg mener det til tross for den relativt rimeligere dell'en, er at den har bedre skjermkort, og et sterkere kabinett, aluminiumsforsterket så vidt jeg fikk med meg, dell har iallefall plastikk tvers gjennom... mens dell'en får rundt 1500 poeng i 3dmark01, får 551 noe over 7000. her må du altså vurdere hva du skal bruke maskinen til. ønsker du å mer eller mindre utelukkende bruke den til jobb-relaterte oppgaver, og det da ikke dreier seg om svært tunge 3d-modelleringer etc, ville jeg personlig gått for dell sin maskin, da denne nå leveres med et noe sterkere batteri enn før. dell sin veier også en del mindre, så er mobilitet viktig, har den de egenskapene. altså, elitegroup = meget bedre 3d-ytelse, mer solid, dell = mer støysvak, lettere, mer for pengene (mener jeg personlig)... jeg har ikke funnet mange tester av disse maskinene, men vet at www.dinside.no/data har testet begge to...

Lenke til kommentar
ja og forresten, er fryktelig interessert i å høre om noen kundeerfaringer på elitegroup 551! er tastaturlyden irriterende (hørt rykter)? hvor sjenerende vil viftestøyen være i en forelesningssal

 

 

den kommer først ut i salg 28.08 ingen som har testet den enda (bortsett fra dinside osv.)

Lenke til kommentar

29.07 står det hos multicom - http://www.multicom.no/varedetaljinfo.asp?...relinjenummer=1

 

Ikke alt for gal pris vil jeg si.. 14995,-

 

Sitter og vurderer bærbare opp mot Dell 500m..

 

Edit: Nå (04:00 på morgenen 20.juli) så står det 30.07 på samme maskin. Siden de ikke vet når de får den inn har de tydligvis satt en automatisk vis lagerstatus="+10 dager fram i tid"

 

Men klikker du på denne linken her - http://www.multicom.no/varedetaljinfo.asp?...tall=20.07.2003 - så står dagens dato.. muhahaha.. jeg har hacka multicom.. *ler* nei.. slik bruk av variabler i URL'n er ikke bra..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...