McDouch3 Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 Som innflytter i den fantastiske byen Bergen, (fra Oslo) er det et par ting som plager meg. Jeg har lært meg å like det schizofrene været, de søte pikene, utestedene, stoltzen, prosesjoner, utepils (Du kan seriøst ikke nyte utepils før du har bodd i Bergen) osv. Men det er et kjempeproblem! Jeg har ikke funnet en kebab som jeg kan ta til mitt bryst. Jeg må fortsatt ta flyet over fjellet til hjembyen for å få min kebabfix. For å oppklare, slik at vi unngår misforståelser: Min definisjon av kebab er: 1. Pitabrød/lefse fylt med diverse salat, dressing og kjøttfarse 2. Kjøttfarsen tilsvarer den kjøttfarsen som blir brukt i store deler av Oslo. (Bislet Kebab, Kebabbiten osv.) Punkt 2 er alfa omega her. For i Bergen har jeg ikke en eneste gang funnet denne farsen. Håper noen har funnet noe som kan minne om "Oslobabben" På forhånd takk! Lenke til kommentar
Heffer Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 God babb i Bergen finner du kun et sted, og det er på Ali Baba ved kinoen. De bruker skikkelig kjøtt (oksehjerte og lam), ikke farse derimot. Prøv den du. Lenke til kommentar
cool_water Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 Jeg er også fra andre siden av fjellet, nærmere bestemt Moss, der har jeg smakt den beste kebaben jeg har kommet over i Norge, nemlig Campino kebaben syns nå jeg. Den beste jeg har smakt er fra Daniels ute i Laksevåg, var verdt å gå 50 minutter dagen derpå for å smake på den Lenke til kommentar
Musty Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 Den beste babben i byen finner du som tidligere nevnt på Daniels på Laksevåg. Mamma Mia på lønborg har også veldig gode kebaber. Dessverre er det INGEN kebaber inne i sentrum som når helt opp. Det inkluderer også Ali Baba. Jeg syntes kebaben der var smakløs og kjedelig. Muligens bedre enn andre sjapper inne i sentrum, men fremdeles ikke god nok. Kanskje de bruker riktig type kjøtt og sånt, men så lenge det ikke smaker godt bryr det meg fint lite. Dessuten har de en av byens desidert beste Pizzasjapper (Aspendos) rett over gaten, og da skal det mye til før jeg ender opp med en middels god kebab. I Oslo var jeg veldig imponert over Bislett. Campino i Moss har også fantastisk gode kebaber Dog har jeg aldri fått med meg at de bruker annet kjøtt på østlandet enn hva de gjør her. Lenke til kommentar
KKake Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 De bruker vel MUK i Bergen, som i Oslo? Lenke til kommentar
Palme Skrevet 25. mai 2010 Del Skrevet 25. mai 2010 Hvor er det du har vært å spist? Lenke til kommentar
Joffii Skrevet 25. mai 2010 Del Skrevet 25. mai 2010 Har spist sånn farse en gang i drammen, og må si jeg ble uggen, ekte kebabkjøtt er SÅÅÅ mye bedre! Men smaken er vel som baken, todelt Lenke til kommentar
McDouch3 Skrevet 26. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 26. mai 2010 Det er meg rivende likegyldig om farsen er laget av katt/rotte/esel så lenge det er godt. Jeg skjønner ikke hvorfor Bislet Kebab ikke åpner en filial i Bergen... Viktig at smaken er delt, hvis ikke hadde vi hatt problemer. Et annet problem i Bergen er at de vet å ta seg godt betalt for minimalt med mat. Skulle tro det var kartelltilstander her. Lenke til kommentar
Palme Skrevet 27. mai 2010 Del Skrevet 27. mai 2010 Lurer fremedes på hvor du har vært å spist siden du har disse forferdelige erfaringene av bergenskebaben. Lenke til kommentar
Malmern Skrevet 27. mai 2010 Del Skrevet 27. mai 2010 (endret) Har spist sånn farse en gang i drammen, og må si jeg ble uggen, ekte kebabkjøtt er SÅÅÅ mye bedre! Men smaken er vel som baken, todelt Hvor i Drammen spiste du kebab? Beste babben i Drammen "sentrum" er Snappy's Endret 27. mai 2010 av malmern Lenke til kommentar
Joffii Skrevet 27. mai 2010 Del Skrevet 27. mai 2010 Har spist sånn farse en gang i drammen, og må si jeg ble uggen, ekte kebabkjøtt er SÅÅÅ mye bedre! Men smaken er vel som baken, todelt Hvor i Drammen spiste du kebab? Beste babben i Drammen "sentrum" er Snappy's No idea, vi bare kjørte inn i sentrum og fant ei sjappe. Men vet værtfall at jeg aldri skal ha farseterninger med kebabkrydder mer. Kebab skal ha ekte kebabkjøtt! Lenke til kommentar
Malmern Skrevet 28. mai 2010 Del Skrevet 28. mai 2010 (endret) Har spist sånn farse en gang i drammen, og må si jeg ble uggen, ekte kebabkjøtt er SÅÅÅ mye bedre! Men smaken er vel som baken, todelt Hvor i Drammen spiste du kebab? Beste babben i Drammen "sentrum" er Snappy's No idea, vi bare kjørte inn i sentrum og fant ei sjappe. Men vet værtfall at jeg aldri skal ha farseterninger med kebabkrydder mer. Kebab skal ha ekte kebabkjøtt! Hørtes ut som ei luguber sjappe Såvidt jeg vet, har Snappy's ordentlig kebabkjøtt, er en sånn rull som de skjærer skiver av, viss det sier deg noe. Edit: Kebabnett.no har gitt Snappy's 5 stjerner viss det er til overbevisning Endret 28. mai 2010 av malmern Lenke til kommentar
McDouch3 Skrevet 30. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 30. mai 2010 Lurer fremedes på hvor du har vært å spist siden du har disse forferdelige erfaringene av bergenskebaben. De fleste rundt omkring i sentrum. I området rundt kinoen - Garage. Poenget er ikke om det er bra eller dårlig kebab, men at det er "feil" Jeg er ute etter en type farse, da er det uvesentlig om en sjappe har god kyllingkebab. Lenke til kommentar
simes Skrevet 13. juni 2010 Del Skrevet 13. juni 2010 Glad jeg bor 50 meter unna kebabbiten og 100 meter unna bislett kebab, kjenner jeg Lenke til kommentar
monzilla Skrevet 15. juni 2010 Del Skrevet 15. juni 2010 Kan ikke forstå denne opphausingen av Daniels. Skal man ha god kebab i Bergen må man dra helt ut på Åsane senter, nærmere bestemt Åsane Grill. Den smaker rett og slett godt. Drukner ikke i kvalmende dressing, slik den på DAniels gjør. Lenke til kommentar
Palme Skrevet 15. juni 2010 Del Skrevet 15. juni 2010 Kan ikke forstå denne opphausingen av Daniels. Skal man ha god kebab i Bergen må man dra helt ut på Åsane senter, nærmere bestemt Åsane Grill. Den smaker rett og slett godt. Drukner ikke i kvalmende dressing, slik den på DAniels gjør. Godt at ikke alle er like! Åsane Grill var kongen på haugen i årevis, men det var før de flyttet inn i nye lokaler. Etter dette har det blitt mer og mer thousand island-kebab. Både Åsane og Daniels smaker selvsagt godt, men for meg er det Svingen som har den beste kebaben. Lenke til kommentar
Prusk Skrevet 15. juni 2010 Del Skrevet 15. juni 2010 Kan ikke forstå denne opphausingen av Daniels. Skal man ha god kebab i Bergen må man dra helt ut på Åsane senter, nærmere bestemt Åsane Grill. Den smaker rett og slett godt. Drukner ikke i kvalmende dressing, slik den på DAniels gjør. This. Kjip farse, alla Bislet, får du på "Bergen Kebab", som vis á vis teateret. Den koster selvsagt langt mindre enn kebaben fra steder for de bruker kjøtt (30-35kr). Lenke til kommentar
monzilla Skrevet 15. juni 2010 Del Skrevet 15. juni 2010 Hehe, BT skrev at det var umulig å få godkjent kjøtt i kebaber til under 25 kr stykket. Så da skrudde Bergen Kebab opp prisen fra 25 kr til 35 kr Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 16. juni 2010 Del Skrevet 16. juni 2010 Litt langt men kebaben ved torget på Leirvik(Stord) er ganske god, i rulleversjon er den ti ganger bedre Lenke til kommentar
Rata101 Skrevet 21. juni 2010 Del Skrevet 21. juni 2010 Å kallle kebab laget med farse for "Oslobabb" blir helt feil. Det riktige navnet er "fyllebabb" eller "turistbabb". Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå