anaconda Skrevet 23. mai 2010 Del Skrevet 23. mai 2010 Hei Har en sånn dampkoker med flere etasjer så jeg kan dampe flere ting. Hadde tenkt å prøve å dampe laks og brokkoli, men er usikker på hvor lenge fisken skal dampes. Noen som vet? Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 23. mai 2010 Del Skrevet 23. mai 2010 (endret) Det kommer litt ann på størrelsen på stykkene, men for et gjennomsnittlig stort stykke bør det vel ta ca 6-7 minutter. Et triks for å vite om stykket er ferdig eller ikke er å stikke en knivspiss ned i den tykkeste delen av kjøttet og så ta den på leppa. Om den er varmere enn leppa di så er den ferdig. Endret 23. mai 2010 av ahpadt Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 Eller bare dytte litt på den tykkeste biten og se om det flaker seg helt til midten. Men, 6-7 minutter virker som en grei tid. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå