Gå til innhold

Forslag om å gjøre det lovlig med små bannere i signatur


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har et stort ønske om å kunne få lov til å ha slike små bannere i signatur, det trenger ikke å være noen svære og flashy bannere, bare enkle og nøytrale bannere slik som denne:

 

1199297.png

 

Høres det ikke greit ut å ha muligheten til dette? Dere kan jo sette inn begrensinger på størrelse osv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med bilder innebærer det veldig fort gif-bilder som kan være dynamiske (ikke nødvendigvis animerte, men ulik hver gang man refresher). Signaturen kan da bli ulik hver gang man ser den, og det vil kunne fungere mot sin hensikt (som er å få brukerene til å legge merke til hvem du er).

 

Det vil ta lenger tid å laste opp siden, og koste mer for de som betaler for antall kilobits nedlastet.

 

Redd for at ting veldig fort kan skli ut, at folk ikke er så nøye på at vi faktisk har en begrensning, eller finne veier rundt begrensningene.

 

Også synes jeg generelt det gir et rotete inntrykk med mange forskjellige bilder nedover når man scroller. Kan til forveksling minne om reklame.

 

 

 

Jeg er i allefall i mot, men spent på å høre andres meninger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Eg synest ein og to bannere er ingen problem. Men oppretthold av reglene for banneren, ekstra loading tid for siden, meir innhold som ikkje er relevant til innlegget du leser og farge kontraster som kan fjerne leseren sin fokus på innholdet.

 

Det beste er og la det vere klartekst i signaturen.

Lenke til kommentar

Husker jeg lette etter noe anime-greier til lillebror, så dumpa jeg innom noen forumer, der folk hadde 320x200 anime-avatarer, i det værste tilfellet var det ei linje med svar på en post, også scrolle halve sida for å se neste post pga en gigantisk banner med et animebilde med litt tekst i.

Lenke til kommentar

Hva vinner vi på et slikt banner som TS viser? Akkurat den samme informasjonen kan enkelt limes inn som tekst, og linke til validator-siden.

 

Geir :)

Egentlig ikke. Ettersom man har mulighet for å hente banneret fra en annen webside, for eksempel sin egen server. Og da kan jeg dynamisk redigere banneret, f. eks. vise statistikk i et spill, til å vise klokkeslettet osv. og dette oppdateres da automatisk.

 

Med det sagt, så er jeg imot forslaget.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...