Gå til innhold

Nuddelkrydder i nudlene før eller etter vannet koker?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Krydder fordampar ikkje.

Smaken kan variere litt om du tilsetter krydder før eller etter nudlane er kokt.

 

Hvis krydderet ikke fordamper, hvordan kan man da lukte at krydderet er tilsatt i det kokende vannet?

 

Viktig å problematisere, dette er vitenskapstråden tross alt.

Lenke til kommentar

Min studentmetode:

-Kjøp 50-pack med nudler om gangen

-Åpne emballasjen og sleng driten i en skål.

-Kjør driten under vannkrana til skåla er nesten full

-Tilsett alt av krydder du kan oppdrive i posen, og helst noe fra kjøkkenskapet også.

-Mikrobølgeovn, 850W, 3,5 min.

 

Bon apetit, med unntak av at nudler smaker skit uansett.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

- Vannkoker

- Legge nudler nedi kopp

- Strø krydder nedi

- Helle over varmt vann

- Lokk over

Lenke til kommentar

Jeg koker nudlene i så lite vann som mulig

 

This. Bare nok vann til å dekke halve nuddelblokken, så snur jeg blokka når den er myk under. Koker nudlene hardt og uten nåde til vannet nesten er borte, krydder i med en gang. Ketchup og ost på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...