Gå til innhold

Nuddelkrydder i nudlene før eller etter vannet koker?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Supertriks: Få en kompis til å koke to like pakker nudler, kokt på de to forskjellige måtene. Be han servere til deg og bite seg merke i hvilken porsjon som var kokt på hvilken måte, og så forteller du hvilken du liker best .

Dersom du ikkje merker tydeleg forskjell etter å ha kokt dei sjølv er nok smaksforskjellen irrelevant, ingen grunn til å gjere det så avansert.

 

Slik koker eg nudler:

- legg nudlene i kaldt vann

- vent til det koker

- la vannet koke i 5-6 minutt

- tøm ut vannet

- tilsett krydder

Slik koker eg nudler:

- kok opp vatn

- la det koke opp, tilsett olje

- tilsett nudler og krydder

- kok til dei er møre (variabel koketid)

- tøm av vatn eller behald det, avhengig av nuddeltype og tilbehør.

Endret av HValder

Slik koker eg nudler:

- legg nudlene i kaldt vann

- vent til det koker

- la vannet koke i 5-6 minutt

- tøm ut vannet

- tilsett krydder

Slik starter jeg også det. Men dama lærte meg noe enda bedre. Etter at du har gjort dette tar du fram steikepannen å steker nudlene. Mens du gjør det tilsetter du sur søt saus. Det er bare helt himmelsk. :thumbup:

Blææ, nudler...tror jeg har hatt min dose her i livet. Og tenk å kaste vekk et helt glass sursøt saus til nudler, det er jo beregnet for ordentlig mat (= kjøtt).

Neinei, ikke et helt glass. Tenke på santa maria sinn. Sur søt suas

Ta en 4 - 5 spiseskjeer av det. Sier bare namnam. Nudeler smaker ikke det samme lenger :w00t:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...