monsenroger Skrevet 18. mai 2010 Del Skrevet 18. mai 2010 Hei, Dersom man koker nudler og tilsetter krydderet mens vannet er kaldt, vil man miste krydder når vannet fordamper? Eller vil kun vann fordampe og gjøre vannet mer krydret? Lurer egentlig på om det er verdt å tilsette krydderet etter vannet koker for å få mer smak. Mvh Roger Lenke til kommentar
HValder Skrevet 18. mai 2010 Del Skrevet 18. mai 2010 Krydder fordampar ikkje. Smaken kan variere litt om du tilsetter krydder før eller etter nudlane er kokt. Lenke til kommentar
Herr Brun Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Supertriks: Få en kompis til å koke to like pakker nudler, kokt på de to forskjellige måtene. Be han servere til deg og bite seg merke i hvilken porsjon som var kokt på hvilken måte, og så forteller du hvilken du liker best . Lenke til kommentar
nomore Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Slik koker eg nudler: - legg nudlene i kaldt vann - vent til det koker - la vannet koke i 5-6 minutt - tøm ut vannet - tilsett krydder Lenke til kommentar
HValder Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 (endret) Supertriks: Få en kompis til å koke to like pakker nudler, kokt på de to forskjellige måtene. Be han servere til deg og bite seg merke i hvilken porsjon som var kokt på hvilken måte, og så forteller du hvilken du liker best . Dersom du ikkje merker tydeleg forskjell etter å ha kokt dei sjølv er nok smaksforskjellen irrelevant, ingen grunn til å gjere det så avansert. Slik koker eg nudler: - legg nudlene i kaldt vann - vent til det koker - la vannet koke i 5-6 minutt - tøm ut vannet - tilsett krydder Slik koker eg nudler: - kok opp vatn - la det koke opp, tilsett olje - tilsett nudler og krydder - kok til dei er møre (variabel koketid) - tøm av vatn eller behald det, avhengig av nuddeltype og tilbehør. Endret 19. mai 2010 av HValder Lenke til kommentar
Martin HaTh Skrevet 23. mai 2010 Del Skrevet 23. mai 2010 Jeg kjører det på denne måten: -Fyll opp vann -Nudler oppi -Kok opp -Tilsett alt -Rør -Tøm ut vann -??? -PROFIT! Lenke til kommentar
Freestyle89 Skrevet 23. mai 2010 Del Skrevet 23. mai 2010 Slik koker eg nudler: - legg nudlene i kaldt vann - vent til det koker - la vannet koke i 5-6 minutt - tøm ut vannet - tilsett krydder Slik starter jeg også det. Men dama lærte meg noe enda bedre. Etter at du har gjort dette tar du fram steikepannen å steker nudlene. Mens du gjør det tilsetter du sur søt saus. Det er bare helt himmelsk. Lenke til kommentar
WarpX Skrevet 23. mai 2010 Del Skrevet 23. mai 2010 (endret) Blææ, nudler...tror jeg har hatt min dose her i livet. Og tenk å kaste vekk et helt glass sursøt saus til nudler, det er jo beregnet for ordentlig mat (= kjøtt). Endret 23. mai 2010 av WarpX Lenke til kommentar
Freestyle89 Skrevet 23. mai 2010 Del Skrevet 23. mai 2010 Blææ, nudler...tror jeg har hatt min dose her i livet. Og tenk å kaste vekk et helt glass sursøt saus til nudler, det er jo beregnet for ordentlig mat (= kjøtt). Neinei, ikke et helt glass. Tenke på santa maria sinn. Sur søt suas Ta en 4 - 5 spiseskjeer av det. Sier bare namnam. Nudeler smaker ikke det samme lenger Lenke til kommentar
Itek Skrevet 23. mai 2010 Del Skrevet 23. mai 2010 Jeg har faktisk 0.2 ts med buljong i nudelvannet.... smaker godt det også! Lenke til kommentar
HValder Skrevet 23. mai 2010 Del Skrevet 23. mai 2010 Kan verkelg ikkje sjå for meg at så lite buljong gjer nokon forskjell, spesielt med tanke på kor sterkt nudelkrydder ofte er. Lenke til kommentar
Sitronade Skrevet 23. mai 2010 Del Skrevet 23. mai 2010 Hm. Ser alle spiser det anndeledes enn meg. Her er min version: -Sett nudler med krydder i en skål. -Kok opp vann i vannkoker. -Fyll skåla med vann og rør -Vent i 5min -Spis med vann og alt Blir som en suppe med nudler i. nomnomnonmmomnom Lenke til kommentar
Garanti Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 Pleier å tilsette nudelpulver helt til slutt, når de ligger på tallerken, føler det smaker litt bedre da Lenke til kommentar
HValder Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 Kva tenkjer dykk på når dykk snakkar om nudlar? I mitt tilfelle er det snakk om typen ein får frå asiatiske butikkar, ofte med sterkt krydder og alltid med ein pose olje av eit slag. Lenke til kommentar
Tabris Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 Jeg koker nudlene i så lite vann som mulig, har heller oppi litt mer hvis det trengs. Krydderet har jeg oppi med en gang, sammen med pepper og chilikrydder. God kjappmat. Lenke til kommentar
HValder Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 Eg tenker Mr Lees Shuuun! Smakar i beste fall ingenting. Lenke til kommentar
Verbal Hologram Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 * Kok vann * Tilsett olje og grillkrydder * Tilsett nudler * Vent til meste parten av vannet er borte * Sett på krydderet som kommer med nudlene Lenke til kommentar
sxterbx Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 Europris sine nuddler med "biff"-smak synes jeg er best. Koker opp 2dl vann, tilsetter nuddlene og krydder, koker i ca ett minutt ( Da er de enda sprø inni) voila ferdi. Spises/drikkes med vann i. Lenke til kommentar
-Longva- Skrevet 24. mai 2010 Del Skrevet 24. mai 2010 - Vann i kjele - Krydder i kjele - Vann koker - Nudler oppi - Koke ferdig NOMNOMNOMNOM!!! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå