Gå til innhold

[Løst] Nettstaden min vart merka som "svindelnettstad"


Anbefalte innlegg

Hei alle samen.

Idag fekk eg opp noko merkeleg og utruleg ergeleg. Nettstaden min har blitt merka som svindelnettstad, uten at eg kan forstå kvifor. Eg ser eg har fått fleire mapper på serveren óg, sjølv om desse er tomme.

Helvetes greier altså, korleis kan noko slikt skje? Eg skal ha både sikkert passord og alt. Er det over og ut når sida er merka av Google? Berre å sei ho opp å lage nytt domene? Kjem vel neppe ut av dette véret med heva hovude.

Nettstaden min er SteffenMedia.no for dei som tør å opne ho.

Endret av steffenz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Jeg besøkte siden din (og søkte etter den på google.com) både i Safari og Google Chrome, men ble på ingen måte advart mot den. Jeg har derimot opplevd det samme med en egen, inaktiv nettside. Har du lest denne artikkelen, og prøvd det som står der?

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Jeg får ingen advarsel hverken med Firefox 3.6.3 eller ved å besøke siden via google. I Opera 10.53 vises det imidlertid advarsel om nettsvindel. Opera baserer sin informasjon på svartelister fra Netcraft, PhishTank og TRUSTe. Jeg fant ikke siden din listet hos PhishTank, TRUSTe ser ikke ut til å ha offentlige svartelister og virker å ha strengere rutiner for inkludering, så da gjenstod Netcraft som den sannsynlige synderen her. Og ganske riktig, nettsiden din er i Netcrafts registre, se skjermdump nedenfor. Om du mener siden din har blitt listet ved en feil så vil jeg anbefale at du kontakter Netcraft gjennom dette skjemaet om en mulig falsk positiv advarsel og høflig ber om en forklaring.

 

Skjermdump av advarselen i Opera:

post-134469-1274273795,5589_thumb.jpg

 

Skjermdump av advarselen i Internet Explorer med Netcraft Toolbar installert:

post-134469-1274273807,5788_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Hei,

Eg har no sletta alt innhaldet, og rapportert inn at det er i orden, så eg trur det er fiksa no.

Det er ikkje godt å sei korleis det har komt inn, systemet har eg skreve sjølve.

 

Det hadde nokon hól i byrjinga, men ikkje som tillot noko anna enn XSS. Det var fiksa før dette kom. Mest sannsynleg trur eg at eg bør skifte passord, og nytte SSL når eg logger inn på FTP. Vart mykje innlogging for å hente filer frå Windows Utforsker når eg er på skulen eller hos vener, så det er mye mogleg slik eg har fått det inn.

Takk for svar, men saka er løyst. No er alt sletta, og forblir slik ein kortare periode til eg ikkje er svartelista lengre :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...