Gå til innhold

hvilken olje på brød?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er stor forskjell på olivenolje. Billig olje brukes for steking/baking, mens dyrere, mer smakfull olje bør brukes i salater og rett på mat.

 

Du må nesten bare prøve deg frem. Kan jo prøve å se om du finner en spansk olivenolje.

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar

Fant en kaldpresset en fra Eldorado som det sto var "spansk". Tror den kostet 30-40 kroner. Noen som har smakt denne? Tror jeg kjøper den i morgen, egentlig...

 

Edit: Var en extra virgin og en classic...

Endret av olsen_st
Lenke til kommentar

Dropp Eldorado/Firstprice-greiene, det er olje presset av bunnsopet som er igjen etter ordentlig olje er presset. Det er stekeolje, ikke noe man bruker i salater eller på brød.

 

Bruk heller litt penger på en liten flaske virgin eller extra virgin. Det smaker så mye mer, og uansett jobber du deg antageligvis ikke gjennom 1-1,5l leke-olivenolje før den blir dårlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...