Gå til innhold

[Løst] Trim av mariner viking 9,9 hk


Anbefalte innlegg

Hei, jeg sliter litt med å finne informasjon om trimming av en Mariner Viking 9,9 2005 mod.

Jeg kjøpte denne motoren sammens med en river 290xr for ca. 1 år siden, og den forige eieren sa at han hadde tatt ut plomberingen. Men jeg synes at den er litt for slapp, så jeg lurte på om noen kunne gi meg litt info om hvordan jeg kan trimme den mer. Har hørt snakk om at det er mulig å få en Mercury 9,9 hk omgjort til 18 hk, og Mariner og Mercury er jo praktisk talt likens motor. Nå kom jeg endelig til spørsmålet mitt, hvordan trimmer jeg min Mariner Viking 9,9-(15hk) til nermest mulig 20 hk? Og hvor mye kommer det til å koste meg sånn ca? Gi et litt detaljert svar, takk. :)

 

 

Og, motoren min sliter litt med turtallet på tomgang... Den ruser seg opp og faller ned i turtall og nesten dør ut. Jeg har bestillt nye plugger og sjekket over hele motoren. Men problemet er der ennda. Tips? (Motoren var delvis under vann, men jeg har hatt den på merkeverksted og de sa at ingenting var skadet.)

 

Tusen takk for svar, Tobias Nilsen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På suzukien jeg hadde før 9,9 var det forgasseren som satt sperre. Kjøpte en 15 hk forgasser og vips var den en 15 hk. Dra til en mariner forhandler og spør om det er sånn på disse og. Veldig enkel sak og bytte.

ANgående det med tomgangen så¨var det sånn på motoren jeg har no også stilte den på en ventil som satt mellom fargasserne. Men det er en 90 hk og det er da sikkert ikke plaseret samme plass men værtfall leit etter ventilen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...