Gå til innhold

Kamptråd - Vålerenga vs Aalesund


Latias

Anbefalte innlegg

VIF_logo_150.jpg VS logo_aalesund.gif

 

Tippeligaen

16-05-2010 Kl. 16:00 @ Ullevaal Stadion

Vises på: NRK1

 

img650x367.jpg

 

----------------------------------------------------

 

Det er duket for fotballfest i hovedstaden 16. mai, når to av årets beste lag så langt møtes. Begge lagene vil være ute etter tre poeng, slik at man kommer så nærme medalje som mulig. Forrige sesong endte det 1-1 på Ullevaal og 3-2 seier til Aalesund på Color Line Stadion. Sammenlagt står det 6-2-2 fordel Vålerenga på de ti siste oppgjørene mellom lagene uansett bane. Vålerenga har en målforskjell på 15-8 i løpet av det samme tidsrommet.

 

VÅLERENGA

 

doffen_jubel_odd_766855s.jpg

 

Vålerenga ligger på 5. plass, og laget er nok godt fornøyd med det etter 5-4-2 på de første seriekampene. På de fem siste står de med 2-2-1, o de er fortsatt ubeseiret på hjemmebane etter 3-2-0. Vrien bortekamp mot Kongsvinger sist, men det ble til slutt seier også her. Vålerenga mangler Kongshavn og Larsen med skader her. I tillegg så er det høyst tvilsomt om Madsen rekker kampen på grunn av sin skade.

 

5. juni arrangeres Hafslunds Miljøfestival for barn i Frognerparken. I den forbindelse skal Vålerenga spille med grønne drakter mot Aalesund på søndag 16. mai. "NFF har gitt oss dispensasjon til å bruke en annen drakt enn vår vanlige hjemmedrakt, noe vi setter stor pris på. Vi gjør dette stuntet for å promotere miljøfestivalen vår hovedsamarbeidspartner arrangerer. Dette er en festival vi selvfølgelig støtter fullt ut," forklarer kommersiell leder Søren Eriksen til vif-fotball.no.

 

Mulig lagoppstilling:

 

Hirschfeld

Nouri - Muri - Strandberg - Nordvik

Hæstad - Singh - Fellah

Berre - Moa - Shelton

 

 

AALESUND

 

aaroy798.jpg

 

Aalesund er også ett lag som må si seg meget godt fornøyd med hvordan serien har utviklet seg så langt. Ligger på 4. plass etter 6-2-3 på de første kampene sine. 2-1-2 på de fem siste kampene sine, men på bortebane står de med 3-0-2. Står med to strake tap nå, og sist var det hjemmekamp mot Odd Grenland. AaFK ledet 2-0, men Odd Grenland snudde kampen og vant 2-3. Aalesund mangler Parr, Carlsen, Phillips og Herrera med skader foran dette oppgjøret.

 

Mulig lagoppstilling:

 

Lindegaard

Jalasto - Tollås - Arnefjord - Jääger

Orry L - Skiri - Arneng

Mathisen - Aarøy - Sylling

 

 

Tips: 2-1

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vålerengas lag: 1 Lars Hirschfeld - 6 Freddy dos Santos, 4 André Muri, 24 Stefan Strandberg, 3 Andreas Nordvik - 23 Kristofer Hæstad (kpt.), 28 Harmeet Singh - 17 Mohammed Fellah - 11 Morten Berre, 25 Mohammed Abdellaoue, 21 Luton Shelton

 

Benken: 30 Kristian Krohn-Holm, 10 Lars Iver Strand, 14 Bengt Sæternes, 20 Mostafa Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 31 Kristian Brix, 33 Amin Nouri

 

Aalesunds lag: 13 Anders Lindegaard - 21 Alexander Mathisen, 15 Daniel Arnefjord, 5 Ville Jalasto, 16 Enar Jääger - 2 Amund Skiri, 10 Johan Arneng (kpt.), 19 Peter Orry Larsen - 6 Magnus Sylling Olsen, 8 Tor Hogne Aarøy, 9 Glenn Roberts

 

Benken: 1 Sten Grytebust, 4 Jonatan Tollås Nation, 7 Trond Fredriksen, 18 Khari Stephenson, 25 Diego Silva, 27 Dan Peter Ulvestad

Lenke til kommentar

Du er fyllesyk.

 

Neida, som jeg skrev i førsteposten:

 

5. juni arrangeres Hafslunds Miljøfestival for barn i Frognerparken. I den forbindelse skal Vålerenga spille med grønne drakter mot Aalesund på søndag 16. mai.

Endret av Latias
Lenke til kommentar

Nå er jo ikke alle 600k her i byen fotballinteresserte. Dessuten finnes det flere lag her, noe som gjør at det blir færre supportere på hvert lag.

 

Men 16. mai burde alltid bli fullsatt ja. Til VIFs forsvar så kan vi jo legge til at dette er en ordentlig langhelg for mange, slik at folk er ute av byen. Dessuten er ikke værgudene så snille for tiden, så det frister ikke akkurat å sitte i pøsregnet.

Lenke til kommentar

"Problemet" med relativt lav oppslutning rundt Vålerenga til tross for at det bor 600000 i byen vil jeg si er tredelt:

 

- Vi har en stor andel innvandrere

- Vi har en stor andel innflyttere (foreldrenes opprinnelige lag blir også overført til barna)

- Oslo er mye mer bydelsorientert enn alle andre byer i Norge. I Bergen vil "alle" heie på Brann, i Oslo finnes det mange bydeler som ikke føler noen tilhørlighet til Enga.

Lenke til kommentar

I Oslo så har vi jo også flere klubber med lange tradisjoner, Lyn, Vålerenga og Skeid.

Så er det som DoktorBacon sier at alle i Bergen heier på brann, men vi kan jo også legge til områdene rundt. Og områdene rundt Oslo, så har vi LSK og Stabæk. Så her er det mange klubber å velge mellom.

 

Vi overbeviste i dag, til tider ren enveiskjøring!

Hyggelig at Freddy golla i dag også, det fortjente han :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...