Gå til innhold

Hvordan gikk det til slutt med gutten og venninna hans?


Kowalski

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg husker en nettside jeg så for noen år siden som var ganske morsom. Det handlet i all enkelhet om en tenåring som hadde laget en side dedikert til å hjelpe han i å lykkes med venninna. Det var visstnok slik at hun hadde lovet ham et ligg om siden talte 1 000 000 treff..

 

Som om ikke det var nok; fikk han 10 000 000 sidevisninger skulle venninna ta meg seg enda ei jente!

 

Heller tvilsomt om dette gikk i boks (eller om det i det hele tatt omhandlet ekte mennesker), men det hadde jo vært morsomt om denne siden fortsatt var i live.

 

1000-kronersspørsmålet er da:

Har noen linken til denne siden?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Finnes jo alt for mange slike sider. Jeg har fortsatt den linken om han gubben som samlet evig mange treff jeg. Egentilig så vil det ikke virke. Når dama går med på noe slikt er det rett og slett dumt. Vil ikke være verdt det i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvorfor dere klager jeg. Han har sikkert smak for dama og dama trenger ikke og se fin ut for og være atraktiv. Det er liksom personligheten som teller. Dama så ikke så ille da, men imo så finnes det finere damer, men who cares? Men når dama gjør at han skal gå igjennom det er fordi det er så uåppnåelig og dermed så vil det bare bli meaningless sex og det er jo bare waste..

Lenke til kommentar
Skjønner ikke hvorfor dere klager jeg. Han har sikkert smak for dama og dama trenger ikke og se fin ut for og være atraktiv. Det er liksom personligheten som teller. Dama så ikke så ille da, men imo så finnes det finere damer, men who cares? Men når dama gjør at han skal gå igjennom det er fordi det er så uåppnåelig og dermed så vil det bare bli meaningless ha det gøy sammen og det er jo bare waste..

 

Når han bare er ute etter å ligge med dama, er det vel ikke personligheten han er ute etter....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...