Morgens Skrevet 13. mai 2010 Del Skrevet 13. mai 2010 Hei, har noen prøvd denne bomben? Saftig mørbradbiff krydret med sort pepper, fersk purre og ringer av rødløk. Toppes med pommes frites og bernaise a la Sven Erik Er det liv laga eller blir det bare for kraftig kost? Morsomt tiltak uansett! Lenke til kommentar
Svenni212000 Skrevet 13. mai 2010 Del Skrevet 13. mai 2010 Pommes frites og bernaise er godt.. MEN det har absolutt ingenting i en pizza å gjøre. Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 13. mai 2010 Del Skrevet 13. mai 2010 Jeg har spist den, det gled da ned for og si det sånn. Lenke til kommentar
Scrim Skrevet 14. mai 2010 Del Skrevet 14. mai 2010 Pommes frites og bernaise er godt.. MEN det har absolutt ingenting i en pizza å gjøre. Jeg er enig når det gjelder pommes frites, men Beranise er bare himmelsk når det kommer på Pizzza. Jeg vet i hvert fall om et sted i Oslo hvor man får Pizza med bernaise, og det er Bella Napoli, utrolig god pizza. Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 14. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 14. mai 2010 Da har jeg prøvd selv, blir ikke gjentatt - før til høsten. Vemmelig mektig nå, Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 15. mai 2010 Del Skrevet 15. mai 2010 For en skammelig rævva idé. Lurer på hva han "kokken" røyka når han kom på de pizzaene. Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 17. mai 2010 Del Skrevet 17. mai 2010 (endret) Indeed. Han røyka nok biff og pommes frites. Jeg fatter ikke at en (tilsynelatende) god kokk kan synke så jævla lavt. Eller, jeg gjør jo det. Penger all the way. Men å slenge på pommes frites? Det er faktisk et par ganger verre enn den idioten som fant på å legge ananas på pizzaen. Endret 17. mai 2010 av Andreasfe Lenke til kommentar
Opptatt Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Bernaise er jo utrolig digg på pizza! Ciao-Ciao (Halvinnbakt) anbefales hvis du spiser på restaurant. Ellers, bernaise er et MUST sammen med pizza! Lenke til kommentar
Runar Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Da har jeg prøvd selv, blir ikke gjentatt - før til høsten. Vemmelig mektig nå, Men den var god? Jeg fatter ikke at en (tilsynelatende) god kokk kan synke så jævla lavt. Eller, jeg gjør jo det. Penger all the way. Men å slenge på pommes frites? Det er faktisk et par ganger verre enn den idioten som fant på å legge ananas på pizzaen. Jeg liker ananas på pizzaen, og hvis jeg skal følge din tankegang må pommes frites (og béarnaise) være minst par ganger bedre. Jeg vet jeg kommer til å prøve den før eller siden, så kan like gjerne hoppe i det! Lenke til kommentar
OlliX Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Jeg må selv si at jeg synes kombinasjonen høres svært spennende ut, så denne blir jeg nok å prøve ut. Lenke til kommentar
CrZy_T Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Jeg ble skuffet over pizzaen. Bunnen er ikke tykk nok til å holde vekten av fyllet, så det var ganske stress å spise den. Lenke til kommentar
OlliX Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Jeg ble skuffet over pizzaen. Bunnen er ikke tykk nok til å holde vekten av fyllet, så det var ganske stress å spise den. Men var den god? Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 (endret) Bernaise har vært standard på pizza-restauranter i evigheter, da. Det er kjempegodt med biff+bernais på pizza. Du dropper selvsagt den uhyggelig hvitløksdressingen da, siden dressing+bernais er total kræsj. Pommes frites på pizza har jeg aldri hørt om. Fikk masse pommes frites i bunnen av pitabrødet på en kebab en gang, og det var motbydelig. PF'n ble jeg gjennomtrukket av fettet fra kjøttet og ble bare våte klumper. Endret 19. mai 2010 av Bytex Lenke til kommentar
LostOblivion Skrevet 19. mai 2010 Del Skrevet 19. mai 2010 Urk. Peppes er ikke hva det en gang var. Synes pizzaene deres nå er fattigere på smak enn lokale srilankske pizzasjappa til 119 kroner... Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 20. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 20. mai 2010 Det var ingenting galt med smaken, men den ble spist en varm dag - og da hadde det nok passet bedre med "noe" lettere s.s. skinke... Følte også at det var en "bestikk" pizza, siden den ble noe tung og det ble en del "pes" med å holde stykket jevnt lenge nok. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå