Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

1T Matteeksamen 2010 ~ ons. 19 mai


Anbefalte innlegg

Hei! fant ingen tråder for 1T-matteeksamen så jeg bestemte meg for å ta saken i egne hender. Vi har fått utgitt noen eksempler fra foregående år med alternativ I og II-spørsmål(hele del1 besto av dette), hvor du bare kan velge et av spørsmålene og alternativ II-spørsmålene gir dobbelt så mye uttelling som alternativ 1. Noen som vet om de har gått tilbake til dette systemet? Hadde isåfall vært utrolig synd, da dette fort kan bli mer gambling.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har aldri vært gjennomført noen 1T-eksamener før, så det du sier stemmer ikke (det finnes riktignok en eksempeloppgave, men den er ikke slik du beskriver). Jeg gjetter på at det dere har fått utlevert er 1MX-eksamener fra før Kunnskapsløftet. Utdanningsdirektoratet ser ut til å ha gått helt bort ifra valgoppgaver der det ene alternativet teller mer enn det andre i eksamener i Kunnskapsløftet (i alle fag), og jeg tviler på at det vil komme noe slikt på årets eksamen.

Lenke til kommentar

Jeg har gjort noe av det samme, bare at jeg har hoppet over en del kapitler. Foreløpig har jeg konsentrert meg mest om derivasjon og sannsynlighetsregning, ettersom jeg følte at jeg ikke hadde helt kontroll på derivasjon og sannsynlighetsregning har jeg ikke fulgt med i timene ettersom vi gjennomgikk mesteparten etter tentamen. Jeg har også repetert logaritmer.

 

Planen for i morgen er geometri(HAT) og trigonometri, og litt mer sannsynlighetsregning. Jeg tror jeg må blande inn litt moro(algebra og likninger, selv om det er relativt lett) for å ikke kjede meg i hjel, også. ;)

Lenke til kommentar

Når det gjelder sannsynlighet så fikk jeg faktisk 6 på den prøven, så der regnet jeg bare igjennom eksamensoppgavene i oppgavesamlingen. Grei skuring. :cool: De to siste kapitlene er de jeg sliter mest med, så det skal bli spennende å se om jeg rekker å lære dem innen søndag. Spesielt med tanke på at jeg også skal på jobb på søndag.

 

Edit: Trigonometrikapittelet syntes jeg faktisk er det "gøyeste".

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Jeg ligger på en firer i standpunkt, og er utrolig misfornøyd med det. Problemet er at jeg er så utrolig ustabil.

 

Første termin:

1. kapittel: 5/4

2. kapittel: 5

3. kapittel: 3/2

Tentamen: 4/3

 

Andre termin:

4. kapittel: 6

5. kapittel: 4

6. kapittel: har ikke tatt prøven enda

Tentamen: 3+

 

Likevel satser jeg på en femmer her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...