Gå til innhold

Corsair H50 - Anbefaler dere den?


Gjest Slettet-J0FoqSqMwq

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal jeg ta null svar som et ja eller nei? :hmm:

 

Utålmodig eller? Bumpe tråden etter et par timer...

 

Anyways, jeg er veldig fornøyd med H50. Har egentlig ingenting å utsette. Lavt støynivå og holder mitt system idle på 27 og load på 36, ved romtemperatur på 22. Men alt relativt til hvilket system og oppsett man har, selvsagt.

Lenke til kommentar

Den er jo helt grei, men yter på linje med en bra luftkjøler. Mange ser ut til å tro at H50 er lydløs - det er den ikke. Den er veldig fin ift at man får samme kjøleevne som en diger luftkjøler, i en veldig kompakt innpakning.

 

Sammenlignet med ei skikkelig vannkjøling er den rimelig dårlig.

Lenke til kommentar

Bruker selv H50 og er strålende fornøyd.

CPU min ligger på 30-32c idle og 43-45c load, overklokket til 3,6Ghz - den sitter i 800D kabinettet.

 

Lyden fra pumpen hører du ikke, med mindre du legger øret inntil, og 120mm viften gir først et lite dus fra seg når den går over 1200rpm - max er 1600rpm, selv da er den langt fra irriterende. Sett viften i en fan controller, og juster etter behov :thumbup:

Lenke til kommentar

Gikk selv fra stock-kjøler på i7-920 til H50 og resultatet var helt 'OK' prisen tatt i betraktning. Idle-temperaturen gikk ned noen grader, mens load-temp gikk ned "ganske" mye. Radiatoren min er montert "bak" i ett Tt Level 10, og det kommer potensielt noe varm luft fra systemet gjennom radiatorrillene på vei ut. Vet ikke hvor mye det har å si. Radiatoren er ikke varm ved berøring.

 

Som du selv sier er ikke H50 noe særlig i forhold til ett ordentlig vannkjølingssystem, men de koster noe helt annet. Finner du en H50 til 6-700,- er det enten nok til å holde prosessoren så kald som du finner komfortabelt, eller en "stepping stone" på vei til ett ordentlig vannanlegg.

 

Kan ikke si at jeg hører noe til H50'en, skjermkortet (GTX275) lager i mitt oppsett mest lyd. Ikke at det er bråkete ved idle, men det lager nok lyd til å drukne H50/PSU/kabinettvifter. Ikke merket noe til vibrasjon fra pumpeenheten i det hele tatt, nesten så jeg er i tvil om den er i gang i det hele tatt.

 

Sånn helt egentlig så kan jeg ikke si noe negativt om H50.. jeg ble litt skuffet over hvor "lite" den kjølte da jeg tidligere har kjørt ett ordentlig vannannlegg på en Opteron hvor jeg kom ned mot romtemp, men etter å ha blitt vant til den så kan jeg ikke si annet enn at den gjør en upåklagelig jobb. Ikke sensasjonelt eller revolusjonerende, men upåklagelig.

 

H50 har vært ute en stund nå, og det har kommet ett par-tre konkurrenter på banen. Kanskje lese noen tester, se om de er bedre? Tviler dog på at de er like billige som H50.

Lenke til kommentar

har H50 på en 6 kjerner (1090t). Funker meget overaskene bra! 17c idle.

 

Men det du må passe på er at du må etter bestille am2/2+/3 festet. Det følger kun med støtte for intel. Dette irriterte meg ENDELØST(!!) da jeg hadde demontert stock vifta, og åpnet pakken, der etter hver finner ut i manualen, en nett adresse som sier "bestill til amd her"... ! + du må betale frakten på den. ca $5.

 

Men, vert det. Vente tiden går fort, og du vil ikke angre i etter tid.

 

sidenote, hvorfor kjøpte du 1055t? noen få lapper til for 1090t'n..

 

edit: med stock kjøler, var den ca 35c idle...

Endret av HK416
Lenke til kommentar

Overklokket i5 750 til 3,8ghz nå, på 1,24 volt. Og ingenting annet endret. Ved 100% load kommer varmeste kjerne opp i 65 og laveste ca 60C. Idler på 27-32C. :)

 

Dette er dog i et MicroATX kabinett, så i en tower med god lufting, og kanskje pushpull på radiatoren vil den nok yte bedre. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...