Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dumpet av jente etter 2 år i forhold.


Anbefalte innlegg

vet ikke om jeg skal gi deg kudos for å holde ut med denne jenta eller klaske til deg i ansiktet for å få deg til å snappe ut av denne situasjonen, var sammen med ei dramaqueen for noen år tilbake, var sammen i 14 måneder, etter det ble jeg så lei av at hun skulle ha oppmerksomhet på all slags måter ved å kysse andre karer / nesten gå til sengs med de til å dumpe meg for at jeg skulle gå på kne for å få henne tilbake, men til slutt gidda jeg ikke mer, den siste gangen hu dumpa meg, gidda jeg faen ikke å få tilbake, selv om jeg var hodestups forelska, var mer vondt enn godt, og jeg må si det er på min top 5 liste over ting jeg syns var bra at jeg gjorde.

 

prøver ikke å stjele tråden, men siden du "slår tilbake" alle kommentarene og tipsene tenkte jeg at min story kunne hjelpe deg med å komme deg videre, jeg syns virkelig at du ikke skal krype tilbake til henne, ta deg litt tid, selv om deg gjør vondt, få litt perspektiv på det. om du savner henne så sinnsykt mye etter litt tid, ja, do your thang.

 

men ut ifra OP å svarene dine så er du en kjærne kar, du er 20? det er mange fine damer der ut som venter på en kar som deg, ta deg litt tid, kjenn på det å være singel, bruk den tida du brukte på dama til å henge med kompiser, ha det gøy.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ikke at jeg har lest alle poster etc.. men blir det slutt i et forhold så er det for en grunn, da går man ikke tilbake til samme mennesket og prøver på nytt igjen. Hver gang jeg har prøvd dette så har det bare blitt strødd mer salt i sårene. finn ei ny dame man kan leke seg med, eller la være hvis man ikke vil bli såret :p

Lenke til kommentar

Tern:

 

du sier noe, var faktisk relativt likt min situasjon :) Prøver ikke slå tilbake tips, er heller at jeg ikke vet hva jeg føler. Det irrasjonelle tar helt overhånd. Men det du sa der var noe å tenke på. Hvordan var hun å være med til vanlig? siden du var så forelsket? Små kranglet dere ofte over små dumme ting men ble plutselig bestevenner senere? Var hun slem? Manipulerende?

 

Kynxx:

 

Skulle ønske jeg klarte det du sa der :) Men det gjør så jævlig vondt.

Endret av Gjest
Lenke til kommentar

vi var bestevenner i nesten 2 år før vi ble sammen, men åja, vi kranglet, vi bodde sammen 8 måneder av de 14 vi var sammen, kranglet over at jeg ikke rydda opp etter meg, eller at jeg ikke støvsugde gulvet før jeg dro på jobb, bare sånn små ting som er lite relativt, husker en gang spesielt, hun slo opp med meg en gang fordi jeg ikke SA, jeg elsker deg, på litt over en uke, var ikke noe jeg hadde tenkt på i hele tatt, men andre tider så var det helt rolig, komfertabelt, kunne komme hjem fra jobb å bare sette meg ned i sofaen, så kom hun, satte seg i armkroken min, snakke litt om hvordan dagen var, bare slappe av, det var det digge med forholdet, nærheten. men så kom den med en sinnsykt høy pris.

 

og til ditt respons til hva kynxx sa, ja, det er vondt, sinnsykt, jeg ville gå tilbake så sinnsykt mange ganger, men jeg hadde kompiser som innså hvordan hun var, de hjalp meg mye, bare hang med meg og etc

Lenke til kommentar

Det jeg savner mest ,er kosing og sove sammen. som sagt vi var for under 1 mnd siden sammen i sør amerika i 2 mnder i strekk. Hver eneste natt og dag. Helt surrealistisk følelse, og jeg liker helst ikke ligge i sengen mer. Men ja du har helt rett, jeg skal prøve å være sterk. Ihvertfall prøve å holde meg unna i en god stund og få litt tid til å reflektere når jeg ikke er i den værste sorgen.

 

Det rareste er til vanlig syns jeg tiden går så forbanna fort, dagene fløy. Men den siste uken har vært like lang som halve livet mitt. Og hver dag er en uke.

 

Men takk for alle svar, det jeg ville var å få mange vinkler og fatninger, ikke bare get over her, more fish, etc. Jeg ville prøve å skrape ut så mye som overhodet mulig. Har snakket hull i hodet på kompisen min, men har så mye mer. Jeg er av den typen desverre. Men ja, han er enig i mye av det samme om henne som kommer frem her. Jeg er nesten som en jente når det handler om følelser og snakking.

Endret av Gjest
Lenke til kommentar

Dette minner meg veldig om situasjonen til en kamerat av meg for en stund tilbake.

 

Han var vel 18- 19, hun var et år yngre. De var sammen i noen år.

 

Hun var et sadistisk hespetre, han er en afghansk hissigpropp som overhodet ikke godtok utroskap. Men han var også opp til ørene forelsket i dama.

 

Hun var utro mot ham flere ganger. Siden han er en nær venn av meg, var jeg også på fest med de to i sammen opptil flere ganger. Og det var jævlig, fordi de kranglet HELE TIDEN. Et øyeblikk var alt fryd og gammen og de elsket hverandre mer en noe annet, et annet øyeblikk rablet det for hora! Hun kunne like gjerne slå ham rett i ansiktet (skjedde flere ganger) eller være utro (skjedde flere ganger) for å få oppmerksomhet. De kranglet flere ganger i uken, og de slo opp og ble sammen flere ganger enn noen klarte å telle. Hun var dramaqueen på et annet nivå enn noen kan tenke seg, og skulle absolutt være den dominerende parten i forholdet. Hun skydde ingen midler for å klare dette. Det fikk hun ikke til, fordi min kamerat var preget av sin kultur fra oppveksten. Det hele endte med at de etter noen år skilte lag, selvfølgelig ikke som venner, og jeg ser fremdeles arr etter den harde tiden hos min kamerat. Med han har funnet seg ny kjæreste, som er både snill og pen, og er i et mye sunnere forhold.

 

 

Hva enn du gjør: IKKE BRUK MER PENGER PÅ HENNE!!!

Det har med signaler du sender til horene. De persepuerer slike ting annerledes enn oss gutta, og i dette tilfellet sender du signaler til henne om at det går greit å oppføre seg slik. Du belønner henne til og med! Jeg kunne sagt at du bør gjøre det motsatte og heller vente på at hun kommer tilbake til deg. Men vil du virkelig kaste vekk mer tid på henne?

 

En gang utro, alltid utro. Det observerte jeg da kompisen min var sammen med hespetreet. Uansett hvor mye penger han kastet til henne i form av gaver og dyre middager, var det alltid samme regla etterpå.

 

En ting gutter i sitt første seriøse forhold ikke skjønner med jenter, er at jenter i alderen 16-21 alltid vil prøve å være en dominerende part, med majoriteten av oppmerksomheten. Det er nesten en biologisk betinget egenskap, som jeg tror er en slags etterlevning etter den karakteristiske fjortiss- alderen. Jentene forstår det ikke selv, og du kommer aldri noen som helst vei med å ta det opp med henne. De er ikke i stand til å forstå det. Dessuten tror jeg ingen jenter egentlig vil være den dominerende parten i lengden, fordi det rett og slett er for lett (les: lite utfordrende/stimulerende). Å bli en tøffel er en veldig enkel, men også kortsiktig, løsning for de gutta som ikke helt vet hva de gjør.

 

Slike forhold er ganske vanlige, og ender som regel alltid i grus etter en stund. Det mange av gutta lærer av et slikt forhold er hvordan man automatisk skal forholde seg til sin kjære. Det er en av grunnene, tror jeg, til at jenter ofte vil ha eldre kjærester. De har allerede vært igjennom dette første- forholdet, og er "trent" til å "hanskes" med vanskelige jenter.

 

Konklusjonen min er: Slå opp med jenta. Hvis det allerede er slutt, la det forbli slik. Eventuelt kan du bli sammen med ho igjen, bare for å slå opp med henne. Det er bedre å være dumperen enn den som har blitt dumpa ;) (skadefryd er digg). Gå inn i en tenkeperiode hvor du ikke fokuserer på hvordan du skal bli sammen med hora igjen, få deg ny kjæreste eller om du skal gjøre noe annet drastisk. Nei, du skal tenke på hvordan du kunne gjort ting annerledes! "Lot jeg henne gå litt langt den ene gangen?". "Skulle jeg sagt noe der og da?". "Skulle jeg dumpa henne da hun var utro første gangen?". Etc.

 

Etter slike emosjonelle sjokk herdes man. Man blir sterkere psykisk av det, og man kan lettere tenke rasjonelt når man er påvirket av affekt i fremtiden. Man vokser av slike forhold, rett og slett.

 

Det med at det er flere fisker i havet er ikke aktuelt i dette tilfellet. TS har ingen fisk, han har fått en støvel på kroken. Slipp støvelen fri og la noen andre lime den sammen, så kan du fiske videre og finne deg en flott laks som setter pris på en snill gutt.

 

Edit: Så sistepost. Det er bare å ta kontakt!

Endret av FlinkeFreddy
Lenke til kommentar

Jeg vet at det er hardt å miste den man er glad i, herregud jeg dvelte jo i 2 år med ene eksdama mi som jeg var sammen med. var i forhold i nøyaktig 1 år, så ble det slutt pga at dama var ødelagt i hodet pga sykdom og annet prakk. så brukte jeg 2 påfølgende årene på å bli sammen med henne. til slutt fant jeg ut at jeg aldri kom noen vei. kontaktet henne mer og mer sjeldent. til slutt var jeg for meg selv og møtte ei annen dame på fest som det ble one night stand av. det var da jeg fant ut for meg selv at jeg faktisk kunne gå videre. følelsene mine for eksdama mi forsvant helt, og rent tilfeldig møtte jeg på ei nydelig dame som jeg nå er samboer med, og vi har vært sammen i snart to år. ja hun nye er krevende på sine måter, men dette har jeg lært å hanskes med fra forrige forhold, og jeg takler hverdagslige "problemer" bedre nå enn før. pluss at hun nye aldri har fått noen diagnose fra legen som sier at hun er sprøyte gal :D

 

ps: eksdama mi er 4 år eldre enn meg, nye dama er 3 år yngre enn meg. en anelse forskjell på dem merker jeg.

Endret av Kynxx
Lenke til kommentar
Gjest skrev (På 11.5.2010 den 2.36):

Det jeg savner mest ,er kosing og sove sammen. som sagt vi var for under 1 mnd siden sammen i sør amerika i 2 mnder i strekk.

Såå, savner du henne? Eller savner du å ha en dame?

For om du bruker samme insats på å prøve å finne en annen dame, vil du lykkes langt fortere enn du vil lykkes med å få det forholdet her til å fungere.

Lenke til kommentar

Høres ut som et skikkelig olje og vann forhold dette. Eneste gangen dere er "hel" er når blandingen ristes kraftig og når blandingen roer seg igjen er det klør, tenner og bust.

 

Det går ikke an å møte følelser med rasjonalitet. Du er rasjonell og hun er så til de grader et følelsesmenneske. Hun straffer deg fordi du ikke er på hennes arena med følelser og du straffer henne for ikke å være rasjonell. Dette kommer til å fortsette så lenge dere ikke innser dette og forstår hverandre sine behov og klarer å gi hverandre det som minimum kreves for at forholdet skal fungere. Alle har sine følsomme områder man lett er sårbare på og med mindre man er obs på at man tråkker i salaten der og da så kommer reaksjonen alltid tilbake før eller senere inntil man skjønner mekanismen (som forsåvidt ikke alltid er like lett å finne ut av). Dette krever utvikling og forståelse av begge parter fordi det så og si alltid går begge veier.

 

Enten må dere ta jobben med å faktisk lytte til hverandre og prøve å forstå den andre eller så vi dere forsette å krige til dere er utslitt. Alternativet er å finne noen som er på samme bølgelengde som deg. Dvs at dere tenker høvelig likt og har de samme forventningene og normene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tro meg jeg er et følelsesmenneske, til de grader. Men jeg hater alt som går ut over andre med tanke på såre. Jeg har hatt depresjoner før og vet hva det er å ha det jævlig. Og jeg vil bare ha det best mulig med jenta jeg elsker. Men hun kjedet seg selv om hun hadde det gøy å smilte å så lykkelig ut.

 

Som jeg sa litt tidligere hun begynte å vise meg leiligheter som hun ville vi skulle bo i for 2 uker tilbake. og Snakket bare om sommeren, også gikk alt på hodet plutselig på grunn av den kvelden.

 

Jeg vet jeg har mye å jobbe på, men hun var så ustabil så jeg følte meg aldri direkte trygg og kunne stole på henne, selv om jeg tvang meg til det.

Lenke til kommentar

Hun høres akkurat ut som min ex, han var bipolar, og 7 år med ham tok nesten knekken på meg. På et eller annet tidspunkt må du si til deg selv at nok er nok

 

Lykke til :thumbup:

Lenke til kommentar
  • TSP låste denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...