kentove91 Skrevet 9. mai 2010 Del Skrevet 9. mai 2010 Hvor lenge er det normalt at en kokk jobber? Altså iløpet av en dag. Nå er det også prat om at det er en restaurant, er det som alle andre jobber eller burde dervære vakt skifte? Det er jo en slitsom jobb. Har hørt at en kokk ikke skal arbeide alt får lenge iløpet av en dag hvis det er en bedrift som har et konstant kjør. Eller er det bare jeg som tror jeg har hørt det?med tanke på at en kokk jobber under konstant press og tidssjema, å det i tillegg er ganske varmt, det kjøkkenet jeg jobber i har en konstant temperatur mellom 28-29 grader. Har vifter på men de rekker ikke over hele kjøkkenet. Lenke til kommentar
aklla Skrevet 10. mai 2010 Del Skrevet 10. mai 2010 Emnetittelen er endret til noe mer beskrivende, se her for mer info. Emnetittelen brøt også med tre-ords-regelen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå