Gå til innhold

spm ang cookies. MÅ man ha brunsukker? Kan det byttes ut med vanlig sukker?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er brunt sukker (orntlig brunt sukker, ikke slik tullete hvitsukker med sirup på som selges i Norge) som gjørt at "cookies" blir seige og gode. Erstatter man det med hvitt sukker vil de ikke bli like seige, og heller bli mer knasende.

 

(derfor man ofte strør brunt sukker på toppen av muffins før man steker de - da får man en seig og god topp)

Endret av cyclo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...