Sacho_chan Skrevet 6. mai 2010 Del Skrevet 6. mai 2010 Jeg lurer på om det gå ann å bytte ut brunsukkeret med vanlig sukker når man baker vanlige cookies? Trenger svar før klokken 16.00 i dag! Takk hvis noen kan hjelpe!! Lenke til kommentar
M-G Skrevet 6. mai 2010 Del Skrevet 6. mai 2010 Denne oppskriften bruker vanlig sukker så burde ikke være noe problem i grunn, kanskje den ligner på den du bruker: http://www.klikk.no/hvordantv/mat/kaker/article302741.ece Lenke til kommentar
ilpostino Skrevet 6. mai 2010 Del Skrevet 6. mai 2010 det er litt annen smak på brunt sukker da dette er urafinert men det skal vel la seg gjøre.. så lenge du kan klare deg med litt annen smak. Lenke til kommentar
cyclo Skrevet 6. mai 2010 Del Skrevet 6. mai 2010 (endret) Det er brunt sukker (orntlig brunt sukker, ikke slik tullete hvitsukker med sirup på som selges i Norge) som gjørt at "cookies" blir seige og gode. Erstatter man det med hvitt sukker vil de ikke bli like seige, og heller bli mer knasende. (derfor man ofte strør brunt sukker på toppen av muffins før man steker de - da får man en seig og god topp) Endret 6. mai 2010 av cyclo Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå