Gå til innhold

Billige dressplagg på kort tid


Anbefalte innlegg

Okey, saken er som følgende:

Jeg skal i konfirmasjon til lillebroren til madame'n. Jeg sjekket hvordan dressen, som jeg ikke har brukt på evigheter, satt på meg. Det var en katastrofe, og jeg må derfor gå til nødinnkjøp av dressjakke, skjorte og en vest (etter madamens mening). Problemet er at jeg må finne dette iløpet av morradagen (flyet går på kvelden), prisen må ikke være for stiv ettersom denne utgiften ikke var planlagt, og jeg må finne noe som passer godt på tynne, spinkle gutter slik som meg selv.

Hvilken butikk burde jeg ta meg en tur til? Hva burde jeg spørre etter? Vil helst ikke gjøre et bomkjøp, og er i en slags panisk tilstand. Bor nær Sandvika Storsenter, så jeg har vurdert Follestad. Kan det være riktig butikk for meg å handle disse plaggene i?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Problemet med Dressmann er at passformen er litt boksete, og det ser sjeldent bra ut med en dress som ikke sitter godt. Å låne er absolutt en mulighet, men da bør det være samme farge og eventuelt mønster, i tillegg til at de bør ha samme kroppsfasong slik at dressen faktisk sitter godt.

Lenke til kommentar

Dressjakken jeg har nå er fra Batistini, hvis noen lurte, og den har en forferdelig feil passform og henger ikke godt på meg.

Kjenner dessverre ingen som er så spinkelt bygd som meg. Men hvordan ligger prisnivået på House of singles? Som sagt er dette en nødløsning, samtidig som jeg ikke ønsker å kjøpe noe midlertidig som ser "greit" ut.

Aaah, paniske tilstander i heimen!

Lenke til kommentar

Glemte helt å takke for alle svar (kan selv ikke fordra mennesker som ikke tar seg tiden til det)!

Det ble til at jeg kjøpte en skjorte (på VIC som jeg ikke var klar over at solgte herreklær) og en vest ettersom saldoen på kontoen ikke tillatte noe annet. Så ikke ut i konfirmasjonsselskapet, men "saldo is king", desverre.

Lenke til kommentar

Jaja.

Men anbefaler deg å ta turen til House og Singles før den 17 mai hvert fall da.

 

Jeg fikk meg fin dress derifra, dressen kostet 2199,- (tror jeg) kom på litt over 2500,- siden jeg skulle legge opp buksen, sy inn buksen i livet og slimme den og sy opp ermene på jakken.

 

De legger opp buksen og fikser livet uten ekstra kostnad, det ligger i prisen.

Men pass på at han tufsen som "hjelper" deg ikke loker når det kommer til livet på buksen.

Min bukse ble lagt inn for mye i livet, så får ikke kneppet den igjen. Må ned dit i morgen å få de til å legge den ut 1cm.

 

De har også skjorter der om du fortsatt er keen på. Har ikke erfaring selv, men folk her sier de er kurante.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg blir kanskje nødt til det! Kommer dog litt ann på hva som detter inn på kontoen, men én gang skal jeg ta meg turen innom denne butikken som jeg ser blir nevnt her.

At de syr inn appellerer veldig til meg ettersom jeg er av den slanke typen. Men jeg var ikke klar over at de var mulig å få tak i en OK dress til den prisen med innsying!

Tingen er jo også det at jeg sjeldent bruker dress (har liten familie og derfor lite formelle selskap), så prisen i forhold til bruk er også ganske smakfull for mitt vedkommende. Takker til de som tipset om House of Singles!

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...